Ολυμπιακός Β΄ – Καλαμάτα 0-0: Ισόπαλοι, σ΄ ένα ματς δίχως σκορ και θέαμα

Σε δύσκολες καιρικές συνθήκες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και δίχως την παρουσία θεατών λόγω εργασιών, ο Ολυμπιακός Β’ και η Καλαμάτα έμειναν στο 0-0 παρά τις προσπάθειες ειδικά των γηπεδούχων για να φτάσουν στη νίκη.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ με αποτέλεσμα να πάρουν από ένα βαθμό έκαστος στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν για έβδομη συνεχόμενη φορά αήττητοι και πλέον βρίσκονται στην 11η θέση με 3 βαθμούς (ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -10 λόγω τιμωρίας), ενώ η Καλαμάτα παρέμεινε στην 3η με 16 βαθμούς στο -6 από την κορυφή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ελ Αραμπί φόρεσε φανέλα βασικού όπως και οι Φαντιγκά – Ανδρούτσος σε ένα ματς όπου δεν δόθηκε ξεκάθαρο πέναλτι στην ομάδα του Ιμπαγάσα.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είχε καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τον Ανδρούτσο και τον Μαρίνο, ενώ ο Μπα θα μπορούσε να σκοράρει στο 87′. Βασικός για τον Ολυμπιακό ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ πέρασε αλλαγή προς το τέλος ο Ντιμπί Κεϊτά.

Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις, παρ’ όλα αυτά υπήρξε ένταση στο Ρέντη. Αρχικά στο 26′ ο Φαντιγκά έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, όπου ο Ανδρούτσος επιχείρησε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν και την δεύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου με τον Μαρίνο να κάνει το σουτ από την δεξιά πλευρά τη περιοχής αλλά για ακόμη μία φορά η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.

Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται για ξεκάθαρο πέναλτι που έκανε ο Ακόστα χρησιμοποιώντας το χέρι του στη μεγάλη περιοχή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ με τον διαιτητή να μην καταλογίζει τίποτα.

Το δεύτερο μέρος είχε μόνο το σουτ του Μπα λίγο πριν το τέλος του αγώνα το οποίο μπλόκαρε σταθερά ο Γιαννίκογλου με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Βέβαια, η Καλαμάτα είχε την ατυχία να τραυματιστούν τρεις παίκτες της κατά τη διάρκεια του αγώνα συγκεκριμένα οι Κατάλντι – Δημόπουλος – Ακόστα και να αντικατασταθούν από τους Καραγκούνη, Μπαξεβάνο και Κωνσταντινόπουλο.

Οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές έπαιξαν τον δικό τους ρόλο για να αποδυναμωθεί η Μαύρη θύελλα.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Ελ Αραμπί, Μπα, Ανδρούτσος, Φαντιγκά (87′ Κεϊτά), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Μαρίνος (59′ Κωστής), Κουτσίδης, Κατσουλίδης (68′ Παπακανέλλος), Καράκουτης.

Καλαμάτα (Χάβος): Γιαννίκογλου, Μοζέρ, Βαλεριάνος, Κωστούλας (83′ λ.τ Κωνσταντινόπουλος), Δημόπουλος (76′ λ.τ Μπαξεβάνος), Παπατόλιος, Κατάλντι (36′ λ.τ Καραγκούνης), Άλβες, Ακόστα (83′ Ραπόζο), Πασσάς, Μπαράλες.

Οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου μετά το παιχνίδι
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο
  • Ιωνικός – Παναθηναϊκός Β’ 2-0 (48′ Ντε Βινσέντι, 53′ Κάνσολα)
  • Athens Kallithea – Τηλυκράτης 3-0 (40′-85′ Κυνηγόπουλος, 45′ Λουκίνας)
  • Χανιά – Αιγάλεω 2-0 (60′ Μάναλης, 86′ Τσέλιος)
  • Παναχαϊκή – Διαγόρας 1-1 (65′ Αποστολόπουλος, 90+7′ Μανιάς)
  • Ηλιούπολη – Γιούχτας 0-0
  • Ολυμπιακός Β΄ – Καλαμάτα 0-0
Βαθμολογία

1. Χανιά (9) 22
2. Καλλιθέα (9) 20
3. Καλαμάτα (9) 16
4. Ιωνικός (9) 14
5. Διαγόρας (9) 13
6. Γιούχτας (9) 12
7. Ηλιούπολη (8) 11
8. Αιγάλεω (9) 8
9. Τηλυκράτης (9) 7
10. Παναθηναϊκός Β (8) 6
11. Παναχαϊκή (9) 4
-. Ολυμπιακός Β (9) 4

*Ο Ολυμπιακός Β΄ ξεκίνησε με -10 βαθμούς

Η επόμενη αγωνιστική (10η)

Ολυμπιακός Β΄ – Χανιά
Καλαμάτα – Παναχαϊκή
Αιγάλεω – Ηλιούπολη
Διαγόρας – Καλλιθέα
Γιούχτας – Ιωνικός
Τηλυκράτης – Παναθηναϊκός Β