Οι Σπαρτιάτες διέγραψαν την υποψήφια βουλευτή Δομνίκη Παπαδοπούλου 24 ώρες μετά τις εκλογές- Λόγω τολμηρών φωτό στο OnlyFans

Μία ημέρα μετά τις εκλογές, σημειώθηκε η πρώτη διαγραφή. Πρόκειται για γυναίκα υποψήφια του κόμματος Σπαρτιάτες που στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε ριάλιτι show.

Τι συνέβη όμως με τη Δομνίκη Παπαδοπούλου, όπως είναι το όνομα της γυναίκας που διαγράφηκε;

Η Δομνίκη Παπαδοπούλου συμμετείχε στο GNTM 5, ενώ η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram αλλά και στο OnlyFans. Μάλιστα, οι φωτογραφίες της που διέρρευσαν από το OnlyFans είναι αυτές της κόστισαν τη διαγραφή της, καθώς όπως αναφέρει το ακροδεξιό κόμμα, η στάση ζωή της “δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξης”, με τον κ. Στίγκα να δηλώνει ότι δεν επιθυμεί καμία συνεργασία μαζί της.

Δομνίκη Παπαδοπούλου

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση γράφει τα εξής:

“Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομνίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της. Ο πρόεδρος Βασίλης Στίγκας”.

Οι Σπαρτιάτες διέγραψαν την υποψήφια βουλευτή Δομνίκη Παπαδοπούλου 24 ώρες μετά τις εκλογές- Λόγω τολμηρών φωτό στο OnlyFans

Η υποψήφια βουλευτής των Σπαρτιατών, το 2019, είχε πάρει μέρος στην εκπομπή “Αννίτα Κοίτα” με την Αννίτα Πάνια, όπου έψαχνε “έναν άντρα να πραγματοποιεί τα ακριβά της όνειρα”.

Παράλληλα, είχε πάρει μέρος και στο X – Factor. Η Δομινίκη Παπαδοπούλου είχε ερμηνεύσει το τραγούδι “Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο” μπροστά στους Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Χρήστο Μάστορα, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Θεοφάνους, όμως οι κριτές δεν την πέρασαν στην επόμενη φάση.

Είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή του Open “Αννίτα Κοίτα”, ως ελεύθερη που ψάχνει γαμπρό χορηγό, με λεφτά, πιστωτικές κάρτες και κότερο. “Θέλω να απομακρύνω από τη ζωή μου όσους δεν έχουν χρήματα” είχε πει.

Δομνίκη Παπαδοπούλου
Δομνίκη Παπαδοπούλου
Δομνίκη Παπαδοπούλου