Οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Πύλου – Νέστορος ενόψει Χριστουγέννων

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος πραγματοποιεί χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις περισσότερες Κοινότητές του, σε συνεργασία με του Πολιτιστικούς Συλλόγους . Από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου με διαδραστικά σκηνικά σε που θα γεμίσουν χαρά τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους!

Ο Άγιος Βασίλης θα μας ταξιδέψει στα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα παραμύθια! Όπου με τη συμμετοχή των παιδιών θα ξεπηδήσουν καλικάντζαροι, ξωτικά μάγισσες, νεράιδες, καλαντάδες, χιονάνθρωποι, μολυβένιοι στρατιώτες για να μεταφέρουν σε όλους μας το Πνεύμα των Χριστουγέννων!

Το περασμένο Σάββατο 2/12 έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του οικισμού Ασίνης, με την διεξαγωγή θεατρικής παράστασης με τίτλο “Της προ-προ-προγιαγιάς η Χριστουγεννιάτικη συνταγή”. Την επόμενη μέρα, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αγίου Δημητρίου Κορώνης, με την διεξαγωγή συναυλίας από το συγκρότημα “Banda Morena”. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου καθώς και του εορταστικού στολισμού στις εξής περιοχές:

Τη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ.  πραγματοποιείται η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αγίου Δημητρίου Κορώνης καθώς και του εορταστικού στολισμού της πόλης, με την διεξαγωγή συναυλίας από το συγκρότημα “Banda Morena” με μουσικές της ελληνικής και ξένης σκηνής, pop, swing, disco. Face painting για μικρούς και μεγάλους σε ένα ξέφρενο χριστουγεννιάτικο party!

-Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Βλαχόπουλου, με την διεξαγωγή διαδραστικής παράστασης ξωτικών.

-Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Χαρακοπιού, με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και όμορφες μελωδίες από την χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαρακοπιού και την Αθηναγόρειο Φιλαρμονική Ορχήστρα Κορώνης. Παιδική θεατρική παράσταση θα παρουσιάσουν μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χαρακοπιού.

-Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Πύλου-Πλατεία Τριών Ναυάρχων, με την διεξαγωγή συναυλίας από το συγκρότημα “Passepartout” σε ήχους balkan, swing, rock n roll, disco, pop, latin. Face painting για μικρούς και μεγάλους.

-Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Χώρας, με την διεξαγωγή μουσικής συναυλίας με swing, jazz, bossa nova και pop-rock ακούσματα από την Χριστίνα Γκόλια και την παρέα της. Face painting για μικρούς και μεγάλους.

-Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου το πρωί, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος θα παίξει τα  Κάλαντα των Χριστουγέννων σε όλες τις ενότητες του Δήμου.

-Τη Κυριακή 31 Δεκεμβρίου το πρωί, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος θα παίξει τα  Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς σε όλες τις ενότητες του Δήμου.

Πρωτεύον μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι να δημιουργηθεί ένα όμορφο, γιορτινό κλίμα, που θα βοηθήσει την ψυχολογία του κόσμου θετικά και να τονώνει την δραστηριότητα στις Κοινότητες του Δήμου, ενισχύοντας παράλληλα και την εμπορική κίνηση.

Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα 2023!!!