Νίκας: “Εγώ παραιτήθηκα, δεν αντέχω να με υπονομεύετε κάθε μέρα – Βρέστε άλλον”

Την απόφαση του για ουδετερότητα επανέλαβε χθες κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιο ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στέλνοντας ταυτόχρονα αυστηρό μήνυμα σε όσους λένε ότι τον” σέβονται” ενώ τον υπονόμευαν καθώς και σε όσους καπηλεύονται το έργο της περιφερειακής αρχής.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Νίκας σημείωσε:

«Εγώ είμαι αμέτοχος στη διαδικασία των εκλογών, χωρίς να αφίσταμαι από τις πολιτικές και ιδεολογικές  μου θέσεις. Όλοι αυτοί, οι οποίοι γράφουν και λένε ότι με σέβονται είναι αυτοί που με πολέμησαν και ο σεβασμός τους είναι υποκριτικός.

Και τους το λέγω δημόσια, να μην το ξαναπούν. Και παρακαλώ και τους συνεργάτες μου να μη λένε ότι κάναν αυτοί στους νομούς τα διάφορα έργα, γιατί δεν τα κάναν.

Τα έκανα εγώ και όλοι μαζί. Δεν τα κάναν αυτοί. Κάποιοι φοβούνται να αναφέρουν και το όνομά μου. Κάπως βρέθηκαν αντιπεριφερειάρχες και κάνουν τα πάντα. Αυτό το λέω για τη συνείδησή τους. Εμένα δεν μου κάνουν κάτι.

Εγώ παραιτήθηκα. Πήγα πριν από πολλούς μήνες και υπέβαλα την παραίτησή μου. Και είπα “δεν θέλω να είμαι άλλο, δεν θέλω να είμαι με τέτοιες συνθήκες, δεν αντέχω να με υπονομεύετε κάθε μέρα. Βρέστε άλλον”. Το είπα εγώ και νομίζω ότι επιβεβαιώνεται.

Για να μην πω άλλα. Κάποιοι πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ. Εγώ δεν είμαι σαν κάποιους άλλους που δεν μιλάνε. Δεν μπορούν να φανταστούν τι μπορώ να κάνω. Και για πρόσωπα συγκεκριμένα».