Μαύρη Θύελλα: Ο Αντώνης Μαυρέας και επίσημα στο πόστο του γενικού αρχηγού μέχρι το τέλος της σαιζόν

Αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Καλαμάτας δρομολογεί το κάζο από το Αιγάλεω στο Δημοτικό στάδιο, αλλά και η γενικότερη λειτουργία της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Ειλημμένη είναι η απόφαση του Γιώργου Πρασσά είναι να αλλάξει η κατάσταση άμεσα, και για αυτό το λόγο αποφάσισε να τοποθετήσει γενικό αρχηγό και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Αντώνη Μαυρέα.

Ο έμπειρος Μεσσήνιος τεχνικός θα είναι ουσιαστικά το «αφεντικό» των μελανόλευκων αποδυτηρίων τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος και θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με την διοίκηση για όλα τα τεκταινόμενα.

Αλλαγές φαίνεται πως θα υπάρχουν και στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος καθώς επιθυμία του Γιώργου Πρασσά, όπως εκφράζεται από τους άμεσους συνεργάτες του, είναι να πάρουν ευκαιρίες τα νεότερα παιδιά του ρόστερ ώστε αν μη τι άλλο από τη φετινή σεζόν να μείνει κάποιο κέρδος στην ομάδα έστω και στο φινάλε του πρωταθλήματος που έχει ξεμείνει από αγωνιστικούς στόχους.

Η ανακοίνωση για τον Αντώνη Μαυρέα

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο Αντώνης Μαυρέας, μια εμβληματική μορφή του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, ο οποίος σαν ποδοσφαιριστής έχει φορέσει και τιμήσει την φανέλα της Μαύρης Θύελλας, αναλαμβάνει Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και με τον δυναμισμό και την προσωπικότητα του να δώσει στους παίκτες μας να καταλάβουν, τι σημαίνει να αγωνίζονται στην ομάδα μας