“Μαύρη Θύελλα”: Οικογενειακή Κερκίδα για γονείς και παιδιά έως 12 ετών – Η αποστολή με την Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ Καλαμάτα φέρνει την οικογένεια πιο κοντά στο γήπεδο, αφιερώνοντας έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Θύρας 4 για τους μικρούς της φίλους και τους γονείς τους, το «KALAMATA FC / One Family».

Εκεί, θα μπορούν να εισέλθουν γονείς με τα παιδιά τους έως 12 ετών, απολαμβάνοντας παιχνίδια και διάφορα διαδραστικά happenings.

Ελάτε να χτίσουμε το μέλλον της Μαύρης Θύελλας μαζί με τους μικρούς φιλάθλους μας μέσα από το γιορτινό κλίμα του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η αποστολή με Παναχαϊκή

Η Καλαμάτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 με αντίπαλο με την Παναχαϊκή, την Παρασκευή (18/11, 15:15, ΕΡΤ3) στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάταςμε το Νίκο Αναστόπουλο να ανακοινώνει την αποστολή.

Ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων θα επιλεγούν οι 20 που θα αποτελέσουν και αυτούς που θα τεθούν αντιμέτωποι των Αχαιών. Το νέο πρόσωπο στην αποστολή θα είναι για πρώτη φορά Μάρκος Μοζέρ ενώ επέστρεψε και ο Μαλίς Ασαμόα με τους υπόλοιπους 20 να είναι αυτοί που βρέθηκαν στο Ρέντη την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό Β΄.

Η αποστολή της ομάδας μας για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της BETSSON SUPER LEAGUE 2.