«Μαρτσέλο έλα μας έχει πιάσει τρέλα» – Πανικός για τον Βραζιλιάνο στο Καραϊσκάκη (vid)

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (05/09) ο Μαρσέλο.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα συνεχίσει την τεράστια καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανακοινώσει και επίσημα τη μεταγραφή του Μαρσέλο, ενώ πρόλαβαν να τον δηλώσουν και στην ευρωπαϊκή λίστα για τις αναμετρήσεις στους ομίλους του Europa League.

Ο Μαρσέλο «προσγειώθηκε» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να τον υποδέχονται. Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα κατευθυνθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου στις 20:45 θα τύχει αποθεωτικής υποδοχής από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Απογείωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού πριν την υποδοχή

Ο Μαρσέλο «ζέστανε« τον κόσμο με μήνυμα που έστειλε από το αεροπλάνο.

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μαρτσέλο από το απόγευμα της Δευτέρας. Ο Βραζιλιάνος σταρ παρουσιάστηκε από τον Ολυμπιακό και φρόντισε να «τρελάνει» τον κόσμο.

Πως το έκανε; Με ένα μήνυμα που έστειλε από το αεροπλάνο λίγο πριν αυτό προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Ολυμπιακέ είμαστε έτοιμοι!» έγραψε στα social media o Μαρσέλο και ουσιαστικά «απογείωσε» τους φίλους των «ερυθρόλευκων» που τον περιμένουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τον αποθεώσουν.

Ο Καρεμπέ έδωσε το σύνθημα: «Είσαι στο μυαλό»

O Κριστιάν Καρεμπέ ήταν εκείνος που ανέλαβε να καλωσορίσει τον Μαρσέλο και έδωσε το έναυσμα για το «Είσαι στο μυαλό» εν μέσω αποθέωσης.

Η τεράστια μεταγραφική «βόμβα» του Ολυμπιακού, Μαρσέλο παρουσιάστηκε μπροστά στο κοινό των Πειραιωτών στο «Γ.Καραϊσκάκης», γνωρίζοντας την αποθέωση.

Το έργο να καλωσορίσει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, ανέλαβε ο Κριστιάν Καρεμπέ ο οποίος πριν ξεκινήσει το τελετουργικό έδωσε το έναυσμα για το «Είσαι στο μυαλό» γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά ο Κριστιάν Καρεμπέ δήλωσε τα εξής:

«Ήταν κάτι μαγικό αυτό που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Όταν λέμε ότι συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε το εννοούμε. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο που έκανε πραγματικότητα αυτή τη μεταγραφή και φυσικά τον Μαρσέλο. Είναι μεγάλη μας τιμή να έρχεται ένας ποδοσφαιριστής σαν αυτόν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στην συνέχεια εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Μαρσέλο.

Αμόκ για τον 34χρονο σούπερ σταρ

Ξέφρενο πάρτι στο «Καραϊσκάκης» από χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ που φόρεσε το «12» και γιόρτασε με τη ψυχή του – Ανεπανάληπτες στιγμές σε μια παρουσίαση δίχως προηγούμενο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ίδιο όνειρο με τα μάτια ανοιχτά είδαν χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού απόψε στο «Καραϊσκάκης»: Το όνειρο που σφράγισε τη μεγαλύτερη μεταγραφή του 21ου αιώνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο θρυλικός Μαρσέλο είναι εδώ και για χάρη του στήθηκε ένα απίθανο πάρτι στο Φάληρο. Μια ανεπανάληπτη «παρουσίαση» δίχως προηγούμενο που ήδη ξεκίνησε να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Από τις έξι το απόγευμα άρχισαν να συγκεντρώνονται οι φίλοι του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» και όσο η ώρα περνούσε οι άνθρωποι των πρωταθλητών άρχισαν να ανοίγουν τη μια θύρα μετά την άλλη καθώς η ανταπόκριση του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Και όταν πλέον στις 20.20 ο νέος άσος του Θρύλου πέρασε τις πύλες του γηπέδου συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του, η εικόνα στις κερκίδες παρέπεμπε σε προσέλευση ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. Στιγμές μοναδικές και ανεπανάληπτες.

Στιγμές «ερυθρόλευκης» τρέλας, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να παραληρούν στις εξέδρες του φαληρικού σταδίου.

Πρωτόγνωρες εικόνες για τα ελληνικά δεδομένα, με περισσότερους από 25.000 φίλους του πειραϊκού συλλόγου να υποδέχονται στο μεγάλο λιμάνι έναν θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ένα «ερυθρόλευκο» πάρτι για χάρη του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, ο οποίος όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας στο πλευρό τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, προκάλεσε «σεισμό» στο φαληρικό γήπεδο.

Ο κόσμος των Πειραιωτών έκανε τη νύχτα – μέρα, αποθεώνοντας τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, ο οποίος πραγματοποίησε τη σπουδαιότερη μεταγραφή του 21ου αιώνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Μαρσέλο, που ήρθε στην Ελλάδα για να… εκτοξεύσει τον Ολυμπιακό και να τον γιγαντώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Καπνογόνα, συνθήματα και χειροκροτήματα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μαρσέλο, με τον σύλλογο να ζει μοναδικές στιγμές.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε το σύνθημα και ο ηγέτης του Ολυμπιακού καλωσόρισε στον Ολυμπιακό τον Μαρσέλο. «Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μαζί με τον παγκόσμιο Μαρσέλο. Έναν αληθινό θρύλο. Του εύχομαι να είναι δυνατός, να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια. Όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες, πρωταθλήματα και στην Ευρώπη», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον κόσμο να φωνάζει «είναι τρελός ο πρόεδρος».

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού παραληρούσαν στις εξέδρες, με τον Μαρσέλο να απολαμβάνει τις στιγμές και να ευχαριστεί τον κόσμο για την υποδοχή. «Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ ανάμεσά σας. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Πριν ξεκινήσω με την ομάδα, θέλω να σας ένα πράγμα. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Πάμε Ολυμπιακέ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαρσέλο.

Τα καπνογόνα είχαν πάρει… φωτιά, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει στον Βραζιλιάνο μια ερυθρόλευκη φανέλα με το Νο.12 και τον κόσμο να συνεχίζει την αποθέωση.


Συνθήματα και χειροκροτήματα, με τον Μαρσέλο να παίρνει την μπάλα και να κάνει κολπάκια στο κέντρο του γηπέδου, ξεσηκώνοντας τον κόσμο, που έβλεπε μπροστά του έναν θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Στη συνέχεια ο Μαρσέλο έκανε τον γύρο του γηπέδου, χαρίζοντας μπάλες στον κόσμο και γνωρίζοντας για μια ακόμα φορά την αποθέωση.

Μια νύχτα αφιερωμένη στον Βραζιλιάνο αστέρα, ο οποίος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι υποκλίθηκε στο μεγαλείο των οπαδών του Ολυμπιακού.

«Είμαι ευτυχισμένος. Ευχαριστώ τον κόσμο. Εκπληκτική υποδοχή. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λατινοαμερικάνος, που πλέον τίθεται στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν και μετράει πλέον αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τα χρώματα των πρωταθλητών.

Αμόκ για τον 34χρονο σούπερ σταρ που δεν σταμάτησε να λέει «ευχαριστώ» και να το απολαμβάνει. Και που όταν –στα ελληνικά παρακαλώ- φώναξε «πάμε Ολυμπιακέ»; Λίγο έλειψε να… πέσουν οι κερκίδες. Μια απίθανη βραδιά που το μόνο βέβαιο είναι πως θα μνημονεύεται για χρόνια, ως «η νύχτα που ήρθε ο Μαρσέλο».

Μαρινάκης για Μαρσέλο: «Έχουμε μαζί μας έναν αληθινό θρύλο

Ο Μαρσέλο γνώρισε την απόλυτη αποθέωση κατά την είσοδό του στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και την οικογένειά του.

Στιγμές τρέλας, έκστασης, παραληρήματος και συγκίνησης! Ο Μαρσέλο βγήκε στον αγωνιστικό χώρο του “Καραϊσκάκης” στις 20:45 για να συστηθεί στο κοινό του Ολυμπιακού και η νύχτα έγινε… μέρα, με τους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας να ανάβουν δεκάδες καπνογόνα και να αποθεώνουν τον Βραζιλιάνο θρύλο με συνθήματα και τραγούδια.

Η είσοδός του μάλιστα στο φαληρικό γήπεδο ήταν ιδιαίτερη, με τον πρώην αρχηγό της Ρεάλ να μπαίνει σε αυτό έχοντας δίπλα του τον διοικητικό ηγέτη των ερυθρολεύκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως και την οικογένειά του, τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του.

“Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να έχουμε μαζί μας τον Μαρσέλο, να υποδεχόμαστε έναν θρύλο που έρχεται σε μια ομάδα θρύλο”, ήταν τα πρώτα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη για το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων.

Ολόκληρη η παρουσίαση του βραζιλιάνου στο Στάδιο Καραϊσκάκη
Η στιγμή της υπογραφής του Μαρσέλο

Υπόκλιση και αποθέωση για τον Μαρσέλο! Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ όπως αρμόζει σε έναν θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τον 34χρονο να ζει μοναδικές στιγμές στο νέο του… σπίτι.

Οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν στον κόσμο τους τον Λατινοαμερικάνο αστέρα, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να κάνουν τη νύχτα-μέρα και τον Μαρσέλο να ευχαριστεί τον κόσμο για την υποδοχή του.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της εντυπωσιακής παρουσίασης του, ο Μαρσέλο υπέγραψε το συμβόλαιό του, έχοντας δίπλα του φυσικά τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών, Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Βραζιλιάνο στο αεροδρόμιο και ήταν καθόλη τη διάρκεια της παρουσίασης δίπλα στον Λατινοαμερικάνο άσο, ανέβασε στα social media το βίντεο από τη στιγμή που ο Μαρσέλο υπογράφει στον Ολυμπιακό.

«Ευχαριστούμε τον πρόεδρό μας, Βαγγέλη Μαρινάκη. Είμαστε περήφανο που έχουμε τον Μαρσέλο στην οικογένεια του Ολυμπιακού», ανέφερε στο μήνυμά του ο Γάλλος.