Μαρσέλο για Χάμες: “Ευτυχισμένος που είμαι πάλι μαζί σου αδερφέ”

Μετά τον Μαρσέλο ο Ολυμπιακός έντυσε στα ερυθρόλευκα τον Χάμες Ροντρίγκες και ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει τη χαρά του για το νέο συναπάντημά του με τον Κολομβιανό μετά από την κοινή παρουσία τους στην Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εντυπωσιακή αντεπίθεση στο φινάλε των μεταγραφών και το αποτέλεσμα ήταν ο ένας σούπερ σταρ να διαδέχεται τον άλλον, με τον Μαρσέλο να κάνει την αρχή και τον Χάμες Ροντρίγκες να παίρνει τη σκυτάλη.

Αμφότεροι έχουν συνυπάρξει για αρκετά χρόνια στην Ρεάλ και η επικείμενη συνεργασία τους είναι κάτι που τους εξιτάρει, αν κρίνει κάποιος από το ποστάρισμα του Μαρσέλο το βράδυ της Πέμπτης (15/9), όπου βρέθηκε μαζί με τον Κολομβιανό στις σουίτες του “Καραϊσκάκης” στο πλαίσιο του αγώνα του Europa League με την Φράιμπουργκ.

Τόσο χαρούμενος που είμαι πάλι μαζί σου αδερφέ. Καλωσήρθες Χάμες Ροντρίγκες! Πάμε παιδιά!!”, ήταν το μήνυμά του, με το οποίο συνόδευσε την κοινή φωτογραφία του με τον Ροντρίγκες στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου.

Ο Μαρσέλο έκλεψε πάντως την παράσταση και με μία ακόμα φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media (Instagram), αυτήν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Χάμες Ροντρίγκες την ώρα της ανακοίνωσης της απόκτησης του Κολομβιανού, με τον Βραζιλιάνο να γράφει “Κοιτάξτε ποιος είναι εδώ”.