Μανωλάς: Ένα λιοντάρι τρόμαξε τον Έλληνα στόπερ κατά τη φωτογράφιση για τη Αλ Σαρτζά (vid)

Ο Κώστας Μανωλάς κλήθηκε να φωτογραφηθεί για τη νέα ομάδα του, την Αλ Σαρτζά από τα ΗΑΕ. Όμως μαζί του υπήρχε ένα λιοντάρι, που βρυχήθηκε ξαφνικά…

Ο Κώστας Μανωλάς είναι παίκτης της Αλ Σαρτζά από την Παρασκευή και εκτός από την ανακοίνωση της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υπήρχε κι ένα φωτογραφικό κόνσεπτ.

Αρχικά, ο 31χρονος στόπερ παρουσιάστηκε ως Έλληνας πολεμιστής, με τη σημαία της ομάδας και μία ασπίδα με ένα λιοντάρι πάνω, σύμβολο του συλλόγου.

Στη συνέχεια, έπρεπε να φωτογραφηθεί αναλόγως. Γι’ αυτόν το λόγο, βρέθηκε σε ένα γήπεδο, μαζί με φωτογράφους, αλλά και ένα… λιοντάρι. Ζωντανό και ήμερο.

Η φωτογράφιση πήγαινε καλά μέχρι που το συμπαθητικό τετράποδο αποφάσισε πώς είχε φτάσει η ώρα για έναν βρυχηθμό.

Η αντίδραση του Μανωλά ήταν απολύτως ανθρώπινη, αφού τινάχτηκε τρομαγμένος και κοίταξε προς το μέρος του λιονταριού, το οποίο όμως δεν έκανε κάποια επιθετική κίνηση.

Ο Κώστας Μανωλάς ανακοινώθηκε από τη Σαρτζά η οποία έκανε γνωστό πως ο Έλληνας στόπερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ντουμπάι.

Ο Κώστας Μανωλάς, όπως αναμενόταν, ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τη Σαρτζά η οποία έκανε γνωστό πως ο Έλληνας στόπερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα από το Ντουμπάι..

Μάλιστα η παρουσίαση του από την ομάδα της Σαρτζά έγινε με μια φωτογραφία κολάζ που τον παρουσιάζει σαν Έλληνα πολεμιστή.

Και η ανακοίνωση αναφέρει: “Ένας Έλληνας πολεμιστής στην ομάδα μας. Υποδεχόμαστε τον Έλληνα αμυντικό από τον Ολυμπιακό που υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια”.

Το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μανωλάς θα του αποφέρει συνολικά πάνω από 4.500.000 ευρώ. Και έτσι, ο Έλληνας στόπερ θα επιστρέψει με αυτόν τον τρόπο στην κορυφή των καλύτερα αμειβόμενων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, πάνω από τον Ταξιάρχη Φούντα, τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Κώστα Τσιμίκα.