Κύπελλο Ελλάδος: Καλαμάτα – Καλλιθέα για την πρόκριση στους «16»

Πρώτη επίσημη εμφάνιση της τοπικής μας ομάδας μπροστά στο κοινό της και το διακύβευμα μεγάλο, καθώς ο νικητής θα προκριθεί στους «16» του θεσμού.

Η Μαύρη Θύελλα έδειξε την ποιότητα και το δυναμισμό της την περασμένη Κυριακή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 μέσα στο ΟΑΚΑ.
Η Καλλιθέα βέβαια δεν έχει πολλή σχέση με τον Παναθηναϊκό Β’, αλλά κόντρα σε μια από τις βασικές ανταγωνίστριες για την άνοδο η Καλαμάτα θα τα δώσει όλα στο απογευματινό ματς για τη νίκη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον προπονητή, Περικλή Αμανατίδη να ανακοινώνει 24μελή αποστολή: Μέντες, Γιαννίκογλου, Βαλεριάνος, Κωστούλας, Ραπόζο, Μόζερ, Αρίμπας, Παπατόλιος, Δημόπουλος, Καραγκούνης, Κωνσταντινόπουλος, Άλβες, Κάνιας, Κατάλντι, Τάτος, Ακόστα, Αρναρέλλης, Γρίβας, Ρόβας, Πασάς, Δρούγας, Μουζάκης, Μπαράλες, Μπενίτες. Αποκλείστηκαν οι Τριανταφυλλάκης, Μπαξεβάνος, Λαδάς και Καραχάλιος.

Τον αγώνα με την Καλλιθέα αναμένεται να παρακολουθήσει από τις κερκίδες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα, Γιώργος Πρασσάς κι αυτό είναι σίγουρα ένα επιπλέον κίνητρο για τους «μελανόλευκους» ποδοσφαιριστές.

Ανακοίνωση για εισιτήρια κυπέλλου και Μπουτίκ

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Καλαμάτας τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Καλλιθέα διατίθενται σήμερα από τις 9 το πρωί και μέχρι τις 2 μ.μ. από τα γραφεία της ΠΑΕ και στη συνέχεια από τα εκδοτήρια του Σταδίου της Παραλίας. Η τιμή τους είναι 10 και 15 ευρώ.

Επίσης, από τα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτα, στην οδό Φραντζή 14, οι φίλαθλοι της τοπικής μας ομάδας μπορούν να βρουν αγωνιστικές εμφανίσεις, φούτερ, είδη δώρων κ.α. που διατίθενται από την μπουτίκ.

Αποτελέσματα-πρόγραμμα 4ης φάσης

ΦΣ Κοζάνη-ΠΑΕ Χανιά 1-2

ΠΑΟ Βάρδας-Νίκη Βόλου 1-3

Αχαρναϊκός-Πιερικός 1-0 (0-0 κ.α.)

ΑΕΛ-Τηλυκράτης Λευκάδας 3-0

Σήμερα, 4 μ.μ.

Μικρασιατικός-Απόλλων Παραλιμνίου

Καλαμάτα-Athens Kallithea

Τετάρτη 4/10, 4 μ.μ.

Αιγάλεω-Διαγόρας Ρόδου

-Ο εξ αναβολής αγώνας Αιολικός-Αναγέννηση Καρδίτσας για την 3η φάση αναβλήθηκε χθες εκ νέου