Με επιτυχία η κοπή της πίτας στον Ν.Ο. Καλαμάτας σε πολύ όμορφο κλίμα και με ευχές για μια δημιουργική χρονιά

Στο κατάμεστο ανοιχτό γήπεδο του ομίλου σε μια λιτή τελετή και με την παρουσία από φίλους, μέλη και γονείς αθλητών του “Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας” πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας σε έναν από τους σημαντικότερους και πιο ιστορικούς συλλόγους της πόλης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν παράγοντες του διοικητικού συμβουλίου καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης προεξέχοντος της προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Λυδίας Εξηνταβελώνη η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί και μέλος του συλλόγου σαν έφορος του τμήματος υδατοσφαίρισης, όλοι στο σύνολό τους τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την όμορφη γιορτή.

Σε κλίμα υπερηφάνειας και και με την δέουσα αναγνώριση για την προσπάθεια και την ευγενή άμυλα που επέδειξαν οι αθλητές κατά την διάρκεια της χρονιάς μέσα από την αγωνιστική τους παρουσία σε διασυλλογικά και τοπικά πρωταθλήματα πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις του συλλόγου με μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα Τμήματα του Ομίλου από τους προπονητές και η ποιότητα των αθλητών του Ν.Ο. Καλαμάτας “Ο Ποσειδών” δίνουν την αισιοδοξία για μια δημιουργική, ευλογημένη και επιτυχημένη πορεία κάτω από τη σκέπη και του Θεού.

Στη ¨Σχέση ευθύνης¨ με την κοινωνία της πόλης ο Ν.Ο.Κ επεκτείνει και ενισχύει τον κοινωνικό του ρόλο μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες του συλλόγου που συμβάλλουν στη διατήρηση και προστασία του κοινωνικού ιστού.

Κατά την διάρκεια της γιορτής δεν έλλειψαν οι ευχές για Καλή Αθλητική Χρονιά σε όλους, σε μια πόλη που πιστεύει στον αθλητισμό, ελπίζει στον αθλητισμό και βρίσκει στον αθλητισμό τον ακριβή συνδυασμό πνεύματος και συγκίνησης.