Κιάμος στο μετρό, Ζάρι στη Eurovision, sugar daddies στη Βουλή. Θοδωρή, πες Όσκαρ

Από τη Μίνα Μπιράκου

Τσικνοπέμπτη, Μέρα της Γυναίκας, υποχρεωτική ελληνική μουσική, η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision, ζωή χωρίς Instagram, και viral Κουτσούμπας για τόσο λάθος λόγους

Ήρθε η Τσικνοπέμπτη και λυσσάξαμε να φάμε κρέας λες και δεν τρώμε και τις τουλάχιστον άλλες 330 μέρες του χρόνου.

Η ημέρα της Γυναίκας δεν είναι μια μέρα που απλώς γιορτάζουμε το ότι είμαστε γυναίκες, πάμε σε ladies only βραδιές, πίνουμε ροζ ποτά και αγοράζουμε special edition κραγιόν και ρούχα. Έχει ιστορία, έχει σημασία και είναι αναγκαία για τόσους λόγους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε μια μεγάλη lifestyle συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα όπου μάθαμε μεταξύ άλλων για αστακοκάραβα, ότι το καλοκαίρι θα παντρευτεί ξανά και στην Ελλάδα, αλλά εκτός Αθηνών και ότι αγοράζει σπίτι.

Όμως ποδαρικό του έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος πριν καν ο Στέφανος πατήσει το πόδι του στο κολωνακιώτικο διαμέρισμα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είχε μια ακόμα viral στιγμή. Αλλά για λόγους πιο λάθος κι από την καταψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, που ήταν ήδη λάθος. Πώς μπήκαν οι sugar daddies στην κουβέντα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια;

Η Λίνα Μενδώνη αποφάσισε να προωθήσει την ελληνική μουσική με υποχρεωτικότητα και το Χ πήρε (δημιουργική φωτιά). Χασταγκ #μενδώνη_songs βγαίνεις

Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε το τραγούδι με το οποίο θα μας πάει στη Eurovision. Λέγεται Ζάρι, έχει λίγο Bollywood, λίγα βαλκάνια, λίγη Rihanna, λίγη τραπ, πολύ φολκλόρ και, μάντεψε. Δίχασε.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έστειλε ένα newsletter και βρήκε τον μπελά της. Ίσως γιατί κανένας από όσους το έστειλε δεν της είχε δώσει ποτέ το email του. Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων does not like this.

Πού ήσασταν όταν έπεσε το Instagram και το Facebook; Πώς σας φάνηκε αυτή η εκδοχή ζωής για λίγες (βασανιστικές) ώρες;

O Elon Musk έχει κηρύξει πόλεμο στον πρώην φίλο και συνεργάτη του Sam Altman της Open AI, αυτός ανταποδίδει και ταυτόχρονα είναι κοντά στο να πείσει τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα να γίνουν το testing ground της Τεχνητής Νοημοσύνης. Για τα πάρα πολλά λεφτά τα κάνουν όλα.

Ο Donald Trump σάρωσε στις εκλογές για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών στη Σούπερ Τρίτη και πάει πανέτοιμος ξανά σε εκλογική κόντρα με τον Barack Obama, αφού σε 3 ομιλίες του μόνο αυτό το εξάμηνο, αυτός πιστεύει ότι είναι νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ: lifo.gr

Photo: Yorgos Lanthimos, Courtesy of Searchlight Pictures, Γιώργος Κονταρίνης, Βασίλης Ρεμπαπής/Eurokinissi, Susan Walsh, Rebecca Blackwell/AP Photo | Κωνσταντίνος Μπαντούνας/24Media