Καλώς ήρθατε στο ‘’Μόνιτορ’’. Μια διαφορετική ματιά και ανάγνωση σε όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Monitor

Για τη νεαρή Καλαματιανή μαθήτρια Μ. Πολύ χάρηκα που έμαθα ότι χάρις στα γρήγορα αντανακλαστικά συμπολιτών μας ύστερα και από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  βρέθηκε το χρηματικό ποσό που απαιτείται για τη σοβαρή επέμβαση στην οποία πρόκειται να υποβληθεί. Μπράβο σε όσους συνέβαλαν σε αυτό. Καλή δύναμη στην ίδια και την οικογένεια της, να πάνε όλα κατ΄ευχήν  και να επιστρέψει υγιέστατη στο σπίτι της.

Χωρίς εμάς τι θα φας? _Τέσσερα τοστ… εισαγόμενα…

Μαρία Καρυστιανού : Η μάνα των Τεμπών συνεχίζει απτόητη των αγώνα της. Μαζί της! Δεν πειράζει αν δεν την ξέρεις και μην ασχοληθείς, αρχίζει το Survivor.

Σταμάτης Κραουνάκης: ‘’ Το ατάλαντο νικάει γιατί το ταλαντούχο πληγώνεται’’… πόσο συμφωνώ !

Φεύγουν οι γιατροί από τα Δημόσια Νοσοκομεία. Θυμάσαι που τους χειροκροτούσαμε; Ναι αλλά με το χειροκρότημα δεν ζεις.

Goat Γκάλης για την παγκόσμια πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη : _Eίσαι πρότυπο για τα νέα παιδιά.  Όταν είσαι Τεράστιος, οφείλεις να είσαι και γενναιόδωρος. Εύγε  Νίκο Γκάλη.

Οδός ‘’ Επαμεινώνδα Κωστέα’’ ο δρόμος  από τον  Κρίσκιο στη Μεγάλη Μαντίνεια. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία, αν και η οικογένεια του θα ήθελε να ζει ο πιλότος .

13η Περιφέρεια στις εξαγωγές η Πελοπόννησος σύμφωνα με τον Σ.Ε.Β.Ε. … έχει και πιο κάτω; Απλά θυμίζουμε ότι συνολικά οι Περιφέρειες στη χώρα μας είναι 13.

_Πότε ανοίγει το Τριώδιο ; _ Για σένα μανούλα μου είναι ανοιχτό κάθε μέρα …

Όχι ότι κι ότι… 300 τ.μ. το διαμέρισμα του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στην Ηρώδου Αττικού, του πιο ακριβού δρόμου στην Ελλάδα…. porka mizeria…

Μέχρι το επόμενο ΜΟΝΙΤΟΡ να είστε καλά και μην ξεχνάτε το ραδιοφωνικό μας ραντεβού καθημερινά

από Δευτέρα έως Παρασκευή (11.οο – 14.οο) στο focus radio 99.6 και στο διαδίκτυο focus radio.gr

Stay tuned – Νίκος Κουρής