Καλαμάτα: Xριστούγεννα στην κεντρική πλατεία σε “χιονισμένο mood” και σαπουνόφουσκες!

Χριστούγεννα με “χιόνι” και σόου από σαπουνόφουσκες έκαναν σήμερα, ανήμερα Χριστούγεννα, όσοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Η ηλιόλουστη μέρα και ο ζεστός καιρός έφερε πολύ κόσμο στο κέντρο της πόλης, που απόλαυσαν τον καφέ τους το χριστουγεννιάτικο πρωινό τους, καθώς και τη βόλτα τους.

Ακόμα μια δράση από το Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε σήμερα κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την εξαιρετική ομάδα La Petite Marguerite με το σόου με τις σαπουνόφουσκες να διασκεδάζει τα παιδάκια στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Είχε προηγηθεί το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων η ίδια δράση με την ομάδα της La Petite Marguerite να φτάνει μέχρι και το ιστορικό κέντρο Καλαμάτας, σκορπώντας σαπουνόφουσκες στο διάβα της.

Τα παιδιά έμπαιναν μέσα στον κύκλο με τα στεφάνια, και τότε οι “μαγικές” γιγαντιαίες σαπουνόφουσκες εμφανίζονταν, περικλείοντάς τα σε μια διάφανη φούσκα-Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν, με το σόου

Αμέσως μετά, το σύνθημα δόθηκε από τον Άη Βασίλη, και ξεκίνησε η “χιονοθύελλα”, με τις “νιφάδες” να πέφτουν πυκνές πυκνές στην κεντρική πλατεία, και τα παιδιά να μη χορταίνουν παιχνίδι!

Πόλος έλξης η Καλαμάτας τα Χριστούγεννα

Χιλιάδες οι επισκέπτες της Καλαμάτας αυτές τις μέρες των εορτών, με τον κόσμο να απολαμβάνει τις ομορφιές της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Η κεντρική πλατεία με τα σπιτάκια των χειροτεχνών, το σπιτάκι του Άη Βασίλη, και το 2024 αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, ενώ το 2024, στο νότιο σιντριβάνι της πλατείας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει γίνει σημείο αναφοράς για τη νεολαία, αποτελώντας ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία της πόλης. Οι δράσεις και οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σε καθημερινή δράση καθώς, ο Δήμος Καλαμάτας και η ΦΑΡΙΣ σε συνεργασία με τον ΣΕΜ έχουν ετοιμάσει μια σειρά από εορταστικές δράσεις σε ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα διαρκέσει μέχρι και την Πρωτοχρονιά.