Καλαμάτα: Προφορική συμφωνία με Τερζή για αντί-Χάβο – Το παιχνίδι με Ιωνικό στο “Action 24” & στο Best

Η Καλαμάτα φαίνεται πως θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή και ο Απόστολος Τερζής προβάλει ως το απόλυτο φαβορί ώστε να αντικαταστήσει τον Μάκη Χάβο.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην Καλαμάτα, μετά την ήττα (1-0) που γνώρισε χθες (28/1) από την Ηλιούπολη.

Ο Μάκης Χάβος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, αν και ακόμα δεν υπάρχει παραίτηση, μετά από μόλις 10 ματς στον πάγκο της (3-4-3 το ρεκόρ του) όπου και πήγε τον περασμένο Νοέμβριο.

Φαβορί για την διαδοχή στον πάγκο των καλαματιανών είναι ο Απόστολος Τερζής ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο της “Μαύρης Θύελλας” Γιώργο Πρασσά, μια επιλογή που λογικά φέρνει λίγο στο μυαλό και την άψογη σχέση που διατηρεί ο πρόεδρος με το αφεντικό του ΑΡΗ Θοδωρή Καρυπίδη. Ο νέος προπονητής θα βρίσκεται πιθανότατα την Τρίτη στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, Τετάρτη θα προπονήσει για πρώτη  φορά  την ομάδα,  ενώ “πακέτο” από  τον Άρη θα μεταβούν στην Καλαμάτα και οι Σέικ Ντουκουρέ (Γάλλος  μέσος,  31 ετών, θυμίζουμε) και Τζόναθαν Μενέντεζ (30 ετών,  Αργεντινός, πλάγιος μεσοεπιθετικός

Ο 52χρονο κόουτς Απόστολος Τερζής ξεκίνησε τη σεζόν στον Αρη, όμως αποχώρησε στις αρχές του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας για να τον διαδεχτεί ο Άκης Μάντζιος. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Βέροια και όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες θα μεταβεί άμεσα στην πόλη ώστε να ανακοινωθεί και να ξεκινήσει προπονήσεις στη «Μαύρη Θύελλα».

Ο Τερζής θα ντεμπουτάρει στον πάγκο της κόντρα στον Ιωνικό (4/2), βοηθός του θα είναι ο Γιάννης Μάγγος, ενώ γυμναστής της Καλαμάτας κατεβαίνει ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στον Άρη.

Καλαμάτα – Ιωνικός στο Action 24 & στο Best

Επόμενος αντίπαλος λοιπόν ο ισχυρός Ιωνικός, επί του οποίου ένα θετικό αποτέλεσμα είναι το ζητούμενο για την Καλαμάτα και αυτό που θα κρατήσει επί της ουσίας ζωντανές τις ελπίδες της μεσσηνιακής ομάδας για μια θέση στην 4αδα των play off ανόδου.

Η αναμέτρηση θα είναι τηλεοπτική καθώς θα προβληθεί από το κανάλι του ACTION 24 και την τηλεόραση BEST Πελοποννήσου.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου και αναμένεται να οριστεί η ακριβής ώρα.