Καλαμάτα – Προοδευτική 1-1: Οριστικά αντίο στην όποια διεκδίκηση (vid)

Χωρίς νικητή έληξε το ματς της Καλαμάτας με την Προοδευτική, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 2, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Η Προοδευτική έκανε το 1-0 στο 3′ λεπτό με γκολ από κεφαλιά του Παυλίδη, έπειτα από σέντρα του Σινγκ από αριστερά. Η Καλαμάτα ανέβασε ρυθμό στα επόμενα λεπτά και είχε ένα σουτ του Τάτου στο 9′ λεπτό μέσα από την περιοχή. Η “Μαύρη Θύελλα” κέρδισε πέναλτι στο 14′ λεπτό σε τράβηγμα του Βασιλόγιαννη από τον Σινγκ μέσα στην περιοχή. Ο Αρναρέλλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου παρότι οι ομάδες έδειξαν ανταγωνιστικές και στα επόμενα λεπτά.

Στο 56′ λεπτό, ο Μάντιτς για την Προοδευτική είχε ένα σουτ εκτός περιοχής και στην επόμενη φάση, ένα ανάποδο ψαλίδι, ενώ στο 60′ λεπτό, μετά από σέντρα του από δεξιά, πήρε την κεφαλιά ο Ευθυμίου, αλλά ο τερματοφύλακας Ταϊρης απέκρουσε εξ επαφής. Οι γηπεδούχοι στο 68′ λεπτό, απείλησαν από σέντρα του Ρόβα, ο Μαρκόφσκι λίγο ήθελε για να κάνει προβολή μέσα στην περιοχή. Οι δύο ομάδες παρότι ήταν δυναμικές δεν κατάφεραν να ξαναβρούν τον δρόμο για τα δίχτυα και το παιχνίδι έληξε ισοπαλία με 1-1.

Καλαμάτα (Κακαλέτρης): Tαΐρης, Λουπάνο (40′ λ.τ Μόζερ), Κωνσταντινόπουλος, Ασίγκμπα, Παπατόλιος, Αρναρέλλης (61′ Πασάς), Ματέους, Καραγκούνης, Τάτος (61′ Μαρκόφσκι), Βασιλόγιαννης, Ρόβας.

Προοδευτική (Νικοπολίδης): Αστράς, Νταβιώτης (85′ Ομπανόρ), Καρρίκι, Φάζος, Σινγκ (46′ Πότσι), Παντελίδης (46′ Μεγαρίτης), Αγγελόπουλος, Παυλίδης (69′ Καραγκούνης), Τσακίρης (46′ Ευθυμίου), Μάντιτς, Πάβλας.

Τα highlights του παιχνιδιού: