Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β΄: Φιλική πρόβα τζενεράλε με θετικό πρόσημο

Τη νίκη (2-1) πήρε η Καλαμάτα σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε στη Μεσσήνη με τον Ολυμπιακό Β’.

Έχοντας καλό ρυθμό για πενήντα λεπτά, η Καλαμάτα επιβλήθηκε 2-1 του Ολυμπιακού Β΄ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης. Ήταν το τελευταίο τεστ για τους μελανόλευκους στο οποίο έδειξαν τις αρετές τους στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, σε σχέση με τα φιλικά που προηγήθηκαν, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Περικλή Αμανατίδη.

Αυτό ήταν το πέμπτο φιλικό για τη μεσσηνιακή ομάδα και πιθανότατα το τελευταίο πριν την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Super League 2 και το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον  Παναθηναϊκό Β΄  στο  ΟΑΚΑ.

Η Μαύρη Θύελλα είχε καλή απόδοση κατά διαστήματα και με την εμπειρία των παικτών της έφτασε στη φιλική νίκη, δίχως πάντως να εντυπωσιάσει.

Στο 27′ ο Μπα είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους και τέσσερα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ακόστα, ο προωθημένος Αρίμπας έκανε με κεφαλιά το 1-0.

Στο 33 ο Μόζερ έκανε τη σέντρα από δεξιά και πιο κοντός παίκτης του γηπέδου, ο Ακοστα με εξαιρετική ψηλοκρεμαστη κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Οι “ερυθρόλευκοι” μείωσαν στο 86′ με πλασέ του Βλαχομήτρου που πρόλαβε τους κεντρικούς αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιαννίκογλου, Μόζερ, Βαλεριάνος, Παπατόλιος, Αρίμπας, Αλβες, Κάνιας, Ακόστα, Γρίβας, Πασάς, Μπαράλες (Μέντες, Καραγκούνης, Δημόπουλος, Δρούγας, Τριανταφυλλάκης, Αρναρέλης, Ρόβας, Κωστούλας, Ραπόζο, Κωνσταντινόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Άριελ Ιμπαγάσα): Παπαντούδης, Καράκουτης Κατσουλίδης, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης, Σγούρος, Συρμής, Πινάκας, Μαρίνος, Τσέλιος, Μπα (Περλέσι, Ρέτσος, Αργυρίου, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Σαπουτζής, Ιμπαγάσα, Κεϊτά, Βλαχομήτρος).

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαριστεί τον Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Αθανασόπουλο και την Διοίκηση της ομάδας του ΠΑΜΙΣΟΥ για την παραχώρηση του Σταδίου ώστε να γίνει το φιλικό με τον Ολυμπιακό Β.

Οι δηλώσεις του Περικλή Αμανατίδη