Καλαμάτα: Νταντά κατηγορείται για κακοποίηση δύο ανήλικων παιδιών

Μια 36χρονη γυναίκα κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας έπειτα από καταγγελία 38χρονης μητέρας δύο παιδιών, ηλικίας 3 ετών (κοριτσάκι) και 19 μηνών (αγοράκι) αντίστοιχα, για κακοποίηση ανηλίκων.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην Ελληνική Αστυνομία, η 36χρονη κατά το χρονικό διάστημα το οποίο εργάστηκε ως νταντά των δύο παιδιών είχε επιδείξει έντονα κακοποιητική συμπεριφορά.

Η ενασχόλησή της με τα παιδιά κράτησε μερικές εβδομάδες, το διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2024, καθώς διαπιστώθηκε ότι ταρακουνούσε έντονα τα δύο παιδιά και τους έβαζε τις φωνές. Μάλιστα, οι κινήσεις της καταγράφηκαν σε κλειστό κύκλωμα, που είχε τοποθετήσει η 38χρονη στο διαμέρισμά της. 

Η δράστιδα αναζητήθηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντοπίστηκε στο κέντρο της Καλαμάτας και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σε βάρος της 36χρονης σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ δε ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση, καθώς δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια κακοποίησης σε κανένα από τα δύο παιδιά.

Χθες οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και πείρε προθεσμία για να απολογηθεί.