Καλαμάτα: Άγρια επίθεση αδέσποτων σκύλων σε 34χρονη – Σώθηκε από θαύμα (σκληρές εικόνες)

Άγρια επίθεση σκύλων σε 34χρονη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, έγινε σήμερα το πρωί 07:20 της Δευτέρας (12/9/22) στην είσοδο εργοστασίου τοπικών προϊόντων, λίγο πριν το αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Η επίθεση έγινε το πρωί της Δευτέρας, όταν η 34χρονη εργαζόμενη, μητέρα δύο παιδιών – πήγανε για τρίτη μέρα στη δουλειά – πάρκαρε έξω από το εργοστάσιο και μπήκε στον προαύλιο χώρο. Ηταν τουλάχιστον 10 σκυλιά που της τραβούσαν με μανία τα ρούχα και τα παπούτσια και τη δάγκωσαν σε όλο της το σώμα. Η γυναίκα σοκαρισμένη, προσπάθησε να αντισταθεί, φώναξε για βοήθεια και κουλουριάστηκε στο έδαφος για να γλυτώσει από τα δαγκώματα των σκυλιών κι ενώ πονούσε πολύ, την έσωσαν δυο συνάδελφοι της που την άκουσαν να καλεί σε βοήθεια.

Το σώμα της είναι γεμάτο πληγές και ράμματα όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, μέσα στα αναφιλητά της αυτό που ζήτησε να μεταφέρουμε είναι να γίνει κάτι ώστε να μη ξανά συμβεί παρόμοιο περιστατικό.

Όπως μας επεσήμανε ο σύζυγός της Παναγιώτης Παναγόπουλος, σε βοήθεια έσπευσαν δύο γυναίκες εργαζόμενες που την άκουσαν και η παρέμβασή τους ήταν σωτήρια, την ώρα που είχε σχεδόν λιποθυμήσει, γιατί “αν αργούσαν λίγο, θα ήταν αργά, θα την είχαν σκοτώσει”.

Οι δύο γυναίκες ήταν που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στην Ορθοπαιδική κλινική, έχοντας ράμματα σε διάφορα σημεία του σώματός της. Είναι τέτοια τα τραύματα που η γυναίκα δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι και να μετακινηθεί χωρίς βοήθεια.

Ο κ. Παναγόπουλος μας είπε ότι στην καταγγελία που έκανε αρχικά στην Αστυνομία, τον παρέπεμψαν στο Δήμο Καλαμάτας και στον Φιλοζωικό, μη γνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Στη συνέχεια, όταν πήγε στο αρμόδιο Γραφείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας και τους έδειξε τις φωτογραφίες με τα σοβαρά τραύματα της γυναίκας του, οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν τη σοβαρότητα του συμβάντος και πήγαν στο νοσοκομείο και πήραν κατάθεση από την 34χρονη γυναίκα.

Μάλιστα, όπως ενημερωθήκαμε, συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και τον οδήγησαν στο Αυτόφωρο.

Τέλος, πηγές της επιχείρησης μας επεσήμαναν ότι είχαν απευθυνθεί εδώ και μήνες στο Δήμο Καλαμάτας, γιατί τα σκυλιά ήταν επιθετικά και αποτελούσαν απειλή, αλλά συνάντησαν αδιαφορία και δεν βρήκαν την παραμικρή ανταπόκριση.