Κάνιε Γουεστ: Νέο βίντεο με την Μπιάνκα Σενσόρι σχεδόν γυμνή – «Θα κάνω ό,τι θέλω με τη γυναίκα μου» (vid)

«Αν δεν σας αρέσει η σελίδα μου και δεν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μου, άντε γ@@@ειτε. Αλήθεια, παρατήστε με, αφήστε μόνο του τον γ@@@μενο τον βασιλιά»

Καμία διάθεση να σταματήσει τις αναρτήσεις με βίντεο και φωτογραφίες της συζύγου του, Μπιάνκα Σενσόρι, ακόμα και αν σε αυτές η 29χρονη είναι σχεδόν γυμνή δεν δείχνει ο Κάνιε Γουέστ.

Τελευταίο χτύπημα του ράπερ το βίντεο από την σχεδόν γυμνή εμφάνιση της Σενσόρι σε πάρτι μετά το Super Bowl της Κυριακής.

Η 29χρονη Αυστραλή φόρεσε κάτι σαν φόρεμα που στην πραγματικότητα το μόνο που έκρυβε ήταν τα εντελώς απόκρυφα τμήμα του κορμιού της με την ίδια να μην φοράει ούτε καν εσώρουχο για να γλιτώσει από κάποιο ατύχημα του ρούχου που επέλεξε.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Κάνιε Γουεστ

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η – για άλλη μια φορά προκλητική αμφίεση της Σενσόρι – ο Κάνιε Γουεστ ανέβασε βίντεο στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Θα αναρτώ τη γυναίκα όσο θέλω. Με κάνει χαρούμενο. Ορισμένοι άνθρωποι δεν θέλουν να είσαι χαρούμενος. Θέλουν να τους κάνεις αυτούς χαρούμενους. Εγώ αποφάσισα να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο και με αυτό είμαι χαρούμενος».

Στο βίντεο, ωστόσο, ο Κάνιε Γουέστ δεν ήταν το ίδιο ευγενής στη ρητορική του λέγοντας ότι «ανήρτησα φωτογραφίες και βίντεο της συζύγου μου τρεις φορές εν γνώσει μου. Οπότε αυτό που λέω είναι ότι εγώ κυκλοφόρησα δίσκο και ακόμα ακούω σχόλια του τύπου “κάνεις αναρτήσεις με τη γυναίκα σου;”. Το κάνω γιατί με κάνει ευτυχισμένο. Γι’ αυτό σας αρέσει η μουσική μου γιατί εγώ είμαι χαρούμενος. Οπότε μην λέτε τίποτα αρνητικό. Αν δεν σας αρέσει η σελίδα μου και δεν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μου, άντε γ@@@ειτε. Αλήθεια, παρατήστε με, αφήστε μόνο του τον γ@@@μενο τον βασιλιά. Δεν με ενδιαφέρει φίλε μου. Θα κάνω αναρτήσεις με τη σύζυγό μου όσο θέλω. Βάλε τη δική σου γυναίκα στο δικό σου γ@@@μενο Instagram».