Η Τράμπζονσπορ ανέβασε την προσφορά της για τον Μασούρα στα 5 εκ. ευρώ

Η Τράμπζονσπορ επιμένει για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα και έχει ανεβάσει την προσφορά της στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία με τους ερυθρόλευκους.

Επιμένει η Τράμπζονσπορ για την απόκτηση του Γιώργο Μασούρα και, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέβασε την προσφορά της στον Ολυμπιακό στα 5.000.000 ευρώ.

Αυτά που δεν έχουν διευκρινιστεί για την ώρα είναι: Πρώτο, αν η τουρκική ομάδα δίνει το ποσό φιξ, ή συμπεριλαμβάνονται σε αυτά και τα μπόνους για την επίτευξη στόχων. Δεύτερο, αν προσφέρει το μεγαλύτερο ποσό μπροστά ή περιλαμβάνονται αρκετές δόσεις.

Προς τον παρόν, πάντως, δεν υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με την Τράμπζονσπορ. Αν τα βρουν οι δύο πλευρές το απόγευμα ή το βράδυ της Πέμπτης (1/9), ή πάει η υπόθεση για τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι κάτι άλλο. Άλλωστε, στις μεταγραφές πολλά αλλάζουν, όχι από μέρα σε μέρα, αλλά από ώρα σε ώρα.

Υπενθυμίζεται, ότι η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία ολοκληρώνεται στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά η Τράμπζονσπορ πρέπει να δηλώσει την ευρωπαϊκή λίστα της μέχρι τις 2/9.