Η ΠΑΕ Καλαμάτα απέκτησε τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ενώ συνεχίζουν με ιδιαίτερη όρεξη την προετοιμασία τους (vid)

Οι μελανόλευκοι παρουσιάζονται ιδιαίτερα ορεξάτοι και τα δίνουν όλα στο προπονητικό κέντρο Παντελίδης όπου έχουν βρει άριστες συνθήκες δουλειάς ενώ και ο καιρός είναι ευνοϊκός. Επικρατούν χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μεγάλο μέρος από την προπόνηση της Πέμπτης έγινε υπό βροχή.

Στο ίδιο προπονητικό κέντρο βρίσκεται και η ομάδα του Διαγόρα με την οποία η Καλαμάτα θα δώσει και το μοναδικό τεστ σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας το Σάββατο στις 6:00 μ.μ..

Οι μελανόλευκοι θα προπονηθούν και την Κυριακή και συνέχεια θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για τη βάση τους με την πρώτη προπόνηση επί μεσσηνιακού εδάφους να έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο Μικρομάνης.

Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα οι μελανόλευκοι θα κινηθούν και για έναν στόπερ με τον οποίο θα ολοκληρωθούν και οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Στη “Μαύρη Θύελλα” ο Χοσέ Κάνιας.

Η ανακοίνωση για την μεταγραφή του 36χρονου Ισπανού χαφ αναφέρει:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας

Είναι Ισπανός χάφ, 36 ετών, γεννημένος στις 27/5/1987 με ύψος 1.78. Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο συστήθηκε το 2016 όταν υπέγραψε συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ και τρία κύπελλα.

Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ιωνικό, ενώ στο πλούσιο βιογραφικό του έχει φορέσει την φανέλα των Μπέτις, Εσπανιόλ, Σουόνσι και Ερυθρού Αστέρα.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και με την εμπειρία του να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.