Η Πάμελα Άντερσον φοράει το θρυλικό μαγιό του Baywatch 25 χρόνια μετά

Το ολόσωμο μαγιό που έτρεχε πάνω κάτω στην παραλία στο Baywatch ήταν ένας από τους λόγους που την μετέτρεψαν σε sex symbol στα 90s.

Σήμερα, στα 55 της, έχοντας περάσει από πάρα πολλά και βρίσκοντας την αναγνώριση για το πώς την αντιμετώπισαν στο Χόλιγουντ μέσα από το ντοκιμαντέρ της στο Netflix, η Πάμελα Άντερσον δεν έχει χάσει ούτε στο ελάχιστο τη σέξι πλευρά της.

Αυτό δεν είναι προσωπική μας άποψη, αλλά συμπέρασμα που θα βγάλετε και μόνοι σας αν δείτε την εικόνα που ανάρτησε στο Instagram.

Ποζάρει με το θρυλικό μαγιό του Baywatch

Σε αυτή την εικόνα φοράει και πάλι εκείνο το κόκκινο ολόσωμο μαγιό που άφηνε ακάλυπτο το πληθωρικό της μπούστο στα πλάγια.

Στο πλαίσιο μιας εμπορικής συνεργασίας, η Πάμελα Άντερσον φόρεσε το κόκκινο μαγιό και έδειξε ότι οι καμπύλες της είναι διαχρονικές.

«Μετά από τόσα, είναι καιρός…

Είμαι ενθουσιασμένη που το μοιράζομαι μαζί σας αυτό. Είμαι κακή στο να κρατάω μυστικό. Ο χρόνος πέρασε τόσο αργά. Αλλά σήμερα, μετά από καιρό, μπορώ να σας πω ότι όλες οι υπέροχες ιδέες μου και τα κόλπα του εμπορίου, ενώθηκαν στην συνεργασία μου για κολεξιόν μαγιό με τα Frankies Bikinis. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα και ποιος καλύτερος να το κάνει αυτό μαζί μου από το πιο γλυκό κορίτσι του Paradise Cove. Μεγάλωσε στα μάτια μου, με τα αγόρια μου, η ιστορία μας είναι αυθεντική και μοναδική.

Ωμή, διασκεδαστική και διαχρονική. Διαθέσιμη στις 4 Μαΐου».