Η οριστική ανακήρυξη των συνδυασμών στους δήμους της Μεσσηνίας και της Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τέλος στην αγωνία των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών και κατ’ επέκταση και των συμμετεχόντων τους στους συνδυασμούς τους με την ανακήρυξη από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία που είχε οριστεί ότι θα γίνει σήμερα, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Η ανακήρυξη έγινε επί των συμμετεχόντων που επιτυχώς κατέθεσαν και έλαβαν ηλεκτρονικό πρωτόκολλο από την Ηλεκτρονική Πύλη Υποψηφιοτήτων του gov.gr, που παρέμεινε ανοιχτή ως τις 23:59 της 31ης Αυγούστου 2023.

Δείτε παρακάτω όλους τους υποψηφίους των συνδυασμών στη Μεσσηνία:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Απόφαση-Ανακήρυξης-Υποψηφίων-Περιφέρειας-Πελοποννήσου

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ 

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Όσοι δεν κατέθεσαν υποψηφιότητες δεν αναμένεται να εμφανίζονται καν στην απόφαση του Πρωτοδικείου, ούτε συνδυασμοί που ακυρώνονται. Δηλαδή, αν δεν κατατέθηκε εγκαίρως ο συνδυασμός στην ηλεκτρονική πύλη, τότε για το Πρωτοδικείο δεν κατατέθηκε ποτέ, δεν ελέγχθηκε ποτέ και δε θα κριθεί η νομιμότητά του ποτέ. Δηλαδή σαν να μην κατατέθηκε ποτέ. Όσοι συνδυασμοί ή υποψήφιοι εμφανίζονται με την ένδειξη «Άκυροι», σημαίνει ότι κατατέθηκαν επιτυχώς, όμως για άλλους λόγους η νομιμότητά τους πάσχει ή υπάρχει κώλυμα και δεν ανακηρύσσονται.

Η ανακήρυξη πραγματοποιήθηκε με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή από έδρας καθώς επίσης με ανάρτηση των αποφάσεων ανακήρυξης στο διαδίκτυο.