Η Καλαμάτα παρουσίασε επίσημα τον Μάκη Xάβο

Η ΠΑΕ Καλαμάτα παρουσίασε επίσημα τον Μάκη Χάβο, ο οποίος ανέλαβε πριν λίγα 24ωρα την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Περικλή Αμανατίδη.

Ο Χάβος θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Καλαμάτας αύριο, στην αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη.  Η παρουσίαση του έμπειρου τεχνικού πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, διαπνέοντας αισιοδοξία και πεποίθηση ότι η ομάδα μπορεί να επιτύχει τους στόχους της.

Χάβος: Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε

“Βρίσκομαι σε μια ομάδα με ιστορία, και η δουλειά και η πίστη σε αυτό που κάνουμε είναι το κλειδί για την άνοδο. Το υλικό της ομάδας είναι εξαιρετικό, και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά” σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός.

“Πιστεύω ότι όλοι μαζί, Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο, παίκτες και φίλαθλοι, μπορούμε να πετύχουμε!” επισήμανε μεταξύ άλλων ο Μάκης Χάβος, αναδεικνύοντας τη φιλοσοφία της παρουσίας του στη Μαύρη Θύελλα.

Ο Μάκης Χάβος έχει συνεργαστεί με Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ, Βέροια, Παναιτωλικό, ΑΕΛ Λεμεσού, Αστέρα Τρίπολης και Λαμία . Σε επίπεδο Β’ Εθνικής έχει απολογισμό 27 νίκες, 19 ισοπαλίες και επτά ήττες σε 53 ματς. Σε επίπεδο Super League μετράει πάνω από 200 παιχνίδια και έχει 64 νίκες. Ο νέος προπονητής θα έχει στο πλευρό του βοηθό τον Μπάμπη Μιχαηλίδη και γυμναστή τον Γιώργο Αδάμ.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Ράλλης τόνισε πως η Καλαμάτα είναι πια “σε εποχή Πρασσά”, καλωσόρισε τον νέο κόουτς και ερωτηθείς για τα τηλεοπτικά είπε “Τίποτα δεν έχει τελειώσει” κι όπωσ τόνισε η στάση της λίγκας για τη συνέχεια αναμένεται πιο αγωνιστική μην αποκλείνοντας και την πιθανότητα να ανασταλεί το πρωταθλήμα καθώς το συμβόλαιο με την ΕΡΤ έχει τριετή ισχύ.

Η πρώτη αποστολή με Μάκη Χάβο στον πάγκο

Καλαμάτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής στο νότιο όμιλο της SL2, με τον Τηλυκράτη που θα γίνει αύριο Σάββατο 11/11 στο γήπεδο Παραλίας.

Ο Μάκης Χάβος θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην ομάδα της Λευκάδας και επέλεξε 22 παίκτες ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπαράλες, Καραγκούνης, Κάνιας και Αρίμπας.

Η αποστολή:

Γιαννίκογλου, Μέντεζ, Λαδάς, Δημόπουλος, Κωστούλας, Ραπόζο, Βαλεριάνος, Παπατόλιος, Ματέους, Τάτος, Καμπράλ, Ακόστα, Πασάς, Ρόβας, Αρναρέλλης, Γρίβας, Κατάλντι, Μπενίτες, Μοζέρ, Μπαξεβάνος, Δρούγας, Κωνσταντινόπουλος.