Η Βερόνικα Ράγιεκ, η πιο «καυτή» θαυμάστρια του Τομ Μπρέιντι έδωσε τη δική της πρόβλεψη για το Super Bowl

Η 26χρονη Βερόνικα Ράγιεκ από τη Σλοβακία, εργάζεται ως μοντέλο και το 2016 ήταν φιναλίστ στο Miss Slovakia. Σήμερα, η ξανθιά καλλονή έχει κεντρίσει τα βλέμματα πάνω της, λόγω του άλλοτε σταρ του NFL, Τομ Μπρέιντι.

Η Βερόνικα Ράγιεκ έχει εκφράσει επανειλημμένα την αγάπη της για το NFL. Άλλωστε, το άθλημα έχει παίξει τεράστιο ρόλο βοηθώντας την να αποκτήσει σχεδόν 4 εκατομμύρια followers στο Instagram. Ωστόσο, υπήρξε κι ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας στην εκτόξευση της δημοτικότητάς της. Κι αυτός δεν είναι άλλος πέρα από τον Τομ Μπρέιντι, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες σε ηλικία 45 ετών, αποφάσισε να δώσει τέλος στην επαγγελματική του καριέρα, για δεύτερη φορά έπειτα από τον Φεβρουάριο του 2022. Αυτή θα είναι και η οριστική βέβαια, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω βίντεο στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι θαυμαστές της Βερόνικα Ράγιεκ, βλέποντας το διάσημο μοντέλο να δημοσιεύει φωτογραφίες στα social φορώντας φανέλες του Τομ Μπρέιντι, δεν δίσταζαν να εικάσουν πως οι δυο τους διατηρούν μια ερωτική σχέση. Βέβαια, υπάρχουν κι αυτοί που είναι πεπεισμένοι ότι η γνωστή Influencer δεν βγαίνει με τον Τομ Μπρέιντι, καθώς είναι ήδη παντρεμένη. Το σίγουρο είναι πως ότι και να συμβαίνει μεταξύ τους, αυτό που μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα είναι ότι η Βερόνικα Ράγιεκ έχει γίνει πλέον μια σημαντική περσόνα στον κόσμο του NFL.

Μάλιστα, η Βερόνικα έγινε γνωστή στις Ηνωμένες Πολιτείες από πριν λίγους μήνες, όταν μετά το διαζύγιο του Τομ Μπρέιντι και της Ζιζέλ Μπούντχεν, δήλωσε δημόσια την αγάπη της για τον άλλοτε αστέρα του NFL.

«Ελπίζω ότι το Super Bowl θα είναι ένα σφιχτό παιχνίδι που θα κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα», υποστήριξε η Βερόνικα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της που παραχώρησε στην US Sun«Οι δύο ομάδες διαθέτουν υπέροχες επιθέσεις και άμυνες. Ωστόσο, νομίζω ότι οι Philadelphia Eagles, έχουν ένα μικρό προβάδισμα»,  συμπλήρωσε η ξανθά καλλονή. 

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/2, 01:30) διεξάγεται το 57ο Super Bowl ανάμεσα στους Kansas City Chiefs και τους Philadelphia Eagles. Οι φίλοι του NFL θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη μεγάλη αναμέτρηση μέσα από το COSMOTE SPORT 3HD σε έναν αγώνα που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.