Εράνη Φιλιατρών: Μεταγραφική βόμβα με Ηλιόπουλο – Ανανέωσε ο Κουμπαρούλης


Δυνατό  μεταγραφικό βήμα για την Εράνη Φιλιατρών που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή της μετά από χρόνια στη Γ Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα τον Κώστα Ηλιόπουλο.

Είναι από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια στη Γ’ Εθνική όσο και στο παρελθόν στη Φούτμπολ Λιγκ , ο Κώστας Ηλιόπουλος στα 34 χρόνια του απολαμβάνει και τα όπλα της εμπειρίας, που χρειάζεται ένας επιθετικός. Αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Διαβολίτσι και πλέον θα παρέχει την πολύτιμη εμπειρία και ποδοσφαιρική του υπηρεσία

Η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ του συλλόγου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την απόκτηση του Κώστα Ηλιόπουλου. Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον έμπειρο σέντερ φορ, που έχει ταυτίσει το όνομα του με πληθώρα γκολ στις εθνικές κατηγορίες. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.”

ΑΝΑΝΕΩΣΗ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΗΣ

Λίγες ώρες αργότερα η ομάδα των Φιλιατρών ανανέωσε και με τον Κουμπαρούλη, ο οποίος θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Εράνης και στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

“Επέκταση συνεργασίας με τον γκολκίπερ της ομάδας μας, Κουμπαρούλη Φώτη, που θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία μας και στην Γ’ Εθνική!”