Επίσκεψη Θανάση Βασιλόπουλου σε παραγωγικές και τυποποιητικές μονάδες της Μεσσηνίας

Επισκέψεις σε επιχειρήσεις και παραγωγικές  – τυποποιητικές μονάδες της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023. 

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέφτηκε την Ποτοποιία Καλλικούνη, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «ΣΥΚΙΚΗ», τον Α.Σ. «Ένωση Μεσσηνίας», την AGREXPO, την AGROVIM, τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Παπαδημητρίου, την εταιρεία «Ζυγούρης Αμαξώματα», το EXPRESS ΚΤΕΟ και την επιχείρηση ειδών υγιεινής Νίκας Α.Ε. Επίσης, επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά. 

Ο κ. Βασιλόπουλος, ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων και παρουσίασε πτυχές του προγράμματος της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», με στόχο την στήριξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και εν γένει της ανάπτυξης του Δήμου, μέσα από την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ – ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Αύριο, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, οι επισκέψεις του Δημάρχου Καλαμάτας και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου, Θανάση Βασιλόπουλου, θα συνεχιστούν στην Αγορά, το Ιστορικό Κέντρο, το εμπορικό κέντρο της πόλης καθώς και σε γειτονιές της Καλαμάτας. Ακολουθεί το πρόγραμμα επισκέψεων:  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 16/09/2023



ΣΑΒΒΑΤΟ



16/9/2023
ΠΡΩΙ09:00 Λαϊκή Αγορά Καλαμάτας – ΙστορικόΚέντρο – Πλατεία 23ης Μαρτίου -Αριστομένους – Κεντρική Πλατεία – Αναγνωσταρά
ΑΠΟΓΕΥΜΑ18:00 Μπουρνιά – Πλαστήρα -Επαγγελματίες Μαρίνα Καλαμάτας -Επαγγελματίες Ναυαρίνου