Επίθεση τεσσάρων ανηλίκων Ρομά σε 16χρονο έξω από το Γυμνάσιο Θουρίας

Στη σύλληψη τεσσάρων ανήλικων Ρομά προχώρησε η αστυνομία στην Καλαμάτα, για ξυλοδαρμό σε βάρος ενός 16χρονου μαθητή, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε το ανήλικο παιδί μαζί με τον πατέρα του στην αρμόδια Αστυνομική Διεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά το τέλος του σχολείου, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, έξω από το γυμνάσιο της Θουρίας οι τέσσερις συλληφθέντες ηλικίας από 14 έως και 16 ετών, φέρονται να πείραζαν -άγνωστο για ποιο λόγο- έναν άλλο μαθητή του σχολείου. Όταν ο 16χρονος, μαθητής Λυκείου, επενέβη για να ζητήσει το λόγο, οι τέσσερις ανήλικοι του επιτέθηκαν σύμφωνα με μαρτυρίες με τη συνδρομή και ενός εξωσχολικού.

Οι Αστυνομικές Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τους νεαρούς που εμπλέκονται στο επεισόδιο, όλοι μαθητές του γυμνασίου Θουρίας. Πρόκειται συγκεκριμένα για έναν 14χρονο, έναν 16χρονο και δυο 15χρονους.Επίσης, συνελήφθησαν δυο μητέρες, 36 και 41ετών, αντίστοιχα, για παραμέληση εποπτείας τους.

Ο 16χρονος μαθητής που δέχθηκε την επίθεση χρειάστηκε να μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *