Ενώνουν δυνάμεις Καρβέλας – Κανάκης γυρνώντας σελίδα και οραματίζοντας το μέλλον…

“Γυρνάμε σελίδα, κοιτάμε μπροστά. Ενώνουμε τις υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις”, επισημαίνει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, για τη συνεργασία της παράταξής του με αυτή του Ηλία Κανάκη, επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας.

Σε σχετική ανακοίνωση από τη δημοτική αρχή αναφέρεται ότι “κοινή πορεία χαράζουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές οι παρατάξεις «Δίπλα στο δημότη» με επικεφαλής το νυν δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα και «Κοινωνία σε κίνηση» με επικεφαλής τον Ηλία Κανάκη”.

Στη δήλωσή του ο Π. Καρβέλας σημειώνει: “Γυρνάμε σελίδα, κοιτάμε μπροστά. Ενώνουμε τις υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις και τους άφθαρτους – από την εξουσία και τις θέσεις – ανθρώπους, με στόχο τη συμπόρευση ιδεών και τάσεων. Καλωσορίζω τον Ηλία Κανάκη και εύχομαι να δώσουμε έναν ωραίο αγώνα, αφήνοντας στην άκρη τις πίκρες του παρελθόντος.

Όραμά μας είναι να εστιάσουμε στον αγροτικό τομέα, να κοιτάξουμε περισσότερο τα ζητήματα που σχετίζονται με τη γεωργία. Η συνεργασία μας αυτή, θέλουμε να φέρει τα αγροτικά προϊόντα στο προσκήνιο και με τις κατάλληλες κινήσεις, στις εκθέσεις και στις αγορές όλου του κόσμου. Το μέλλον είναι μπροστά κι εμείς μπορούμε να το φτιάξουμε όπως ονειρευόμαστε. Καλή μας αρχή”.

Να υπενθυμίσουμε ότι νέοι αντιδήμαρχοι ορίστηκαν ο Ηλίας Κανάκης και ο Παναγιώτης Μιχαήλ, σύμβουλος της παράταξής του. Παραμένουν στις θέσεις τους ως αντιδήμαρχοι οι Διονύσιος Αγγελόπουλος, Αναστάσιος Χρονόπουλος, Δημήτριος Γαϊτάνης, Δημήτριος Σιψάς και Μιχαήλ Καραβίδας.