Εκνευρισμός με Ολυμπιακό – “Τσούμπερ πίσω από Λιβάι”

Ποιος εκτοπίζει ποιον στον Ολυμπιακό, τι γίνεται με το εξάρι του Παναθηναϊκού, οι σκέψεις του Αλμέιδα και πολλές ακόμα Φήμες.

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

*Η περίπτωση του Ράφα Μιρ δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θέλουν τον επιθετικό της Σεβίλλης, αλλά το επίπεδο της δυσκολίας είναι μεγάλο. Ο Μιρ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Ανδαλουσίας στα φιλικά προετοιμασίας και πρόθεσή της είναι να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Η Βαλένθια είναι η ομάδα που πιέζει για την απόκτησή του, ενώ στον Ολυμπιακό παρακολουθούν τις εξελίξεις. (ΦΩΣ)

*Η Τράμπζονσπορ έχει επανέλθει για τον Γιώργο Μασούρα, αλλά κανείς δεν θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει τα χρήματα που αναφέρει ο τουρκικός Τύπος. Το φοβερό είναι ότι στην Τουρκία έχει προκαλέσει εκνευρισμό η στάση του Ολυμπιακού να μην παραχωρεί τον παίκτη. Από την άλλη, όμως, μην ξεχνάμε ότι η ομάδα της Τραπεζούντας, ακόμα και τον Ζινκερνάγκελ όταν είχε επιχειρήσει να πάρει, δεν πρόσφερε πολλά χρήματα. (ΦΩΣ)

*Με την επανέναρξη των αγώνων της ΑΕΚ στην «OPAP Arena», αρχίζουν και πάλι οι αποστολές των διαφόρων εκπροσώπων, «κατασκόπων», σκάουτ στην Αθήνα. Η ΑΕΚ και το νέο της γήπεδο ήταν από πέρυσι μόνιμος προορισμός για ανθρώπους ξένων συλλόγων που παρακολουθούσαν τα παιχνίδια και «σημάδευαν» «κιτρονόμαυρους» παίκτες και αυτό ακριβώς θα συμβεί και φέτος. Από αύριο, λοιπόν, στις θέσεις τους στην «OPAP Arena» παίρνουν πάλι πολλοί ξένοι «κατάσκοποι» με τα μάτια τους να είναι όλα στραμμένα σχεδόν σε όλους τους παίκτες του Δικεφάλου… (LIVE SPORT)

*Έτσι όπως είναι τα πράγματα στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, με τον Χουάνγκ να έχει χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, με τον Αλεξανδρόπουλο να μπαίνει τώρα στο κλίμα και τον Μπουχαλάκη να μην «ταιριάζει» με τον Ιμπόρα, όλα δείχνουν ότι ο Μαντί Καμαρά έχει προβάδισμα για βασικός κόντρα στη Γκενκ. Ευκαιρία μεγάλη για τον Αφρικανό άσο, είτε για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είτε για καλή πρόταση μεταγραφής. (ΦΩΣ)

*Αρκετοί είναι οι Έλληνες παίκτες που έχουν μείνει χωρίς ομάδα και πολλές αντιστοίχως οι ομάδες που δεν έχουν συμπληρώσει το ρόστερ τους. Από εδώ και πέρα θα αρχίσει να… ζεσταίνεται το πράγμα, μια και οι μεν πρέπει να βρουν δουλειά, οι δε πρέπει να φτιάξουν ομάδες. Η δεξαμενή των ελεύθερων παικτών είναι μεγάλη και χωράει πολλούς. Το θέμα είναι πόσοι θα μείνουν μόλις ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια. (ΦΩΣ)

*Στο θέμα του «6αριού» υπάρχει έντονη κινητικότητα στον Παναθηναϊκό και είναι πιθανό ως το τέλος της εβδομάδας να υπάρξει οριστική εξέλιξη. (SPORTDAY)

*Δεν αρέσει καθόλου στην Τράμπζονσπορ και στους οπαδούς της ότι ο Ολυμπιακός δεν τους έδωσε τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ που πήγε στην Μπριζ και ζητάει χρήματα που θεωρεί ότι πρέπει για τον Γιώργο Μασούρα. Με συνέπεια η τουρκική ομάδα να κάνει πίσω και ο φίλοι της στα σόσιαλ μίντια να έχουν τα… νεύρα τους. Με τη διοίκηση της ομάδας τους θα έπρεπε κανονικά, η οποία κάνει προσφορές που δεν είναι καν συζητήσιμες. (ΦΩΣ)

*Στον άξονα, πίσω απ’ τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία, θα ξεκινήσει ο Τσούμπερ, στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. (SPORTDAY)

*Τους τρεις ταχύτατους επιθετικούς των Αρμενίων πρότειναν στον Άρη μετά τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά δεν υπήρχε ενδιαφέρον. Δεν υπάρχουν και θέσεις ξένων… (SPORTDAY)

*Μετά την Στόουκ και την Άντερλεχτ, στις ομάδες που παρακολουθούν στενά πλέον τον Λουίς Πάλμα, προστέθηκε και η τουρκική Τράμπζονσπορ. (SPORTDAY)