“Δημιουργική Πρωτοβουλία”: Στο πλευρό Βασιλόπουλου 5 ακόμα υποψήφιοι

“Όπως διαπιστώνετε και εσείς, σε κάθε μας παρουσίαση, Η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» ενισχύεται, δυναμώνει και εντάσσει στην ομάδα της συνδημότες μας που αποφάσισαν να μας εμπιστευτούν και να ενώσουν δυνάμεις μαζί μας.
Είναι άνθρωποι με «παρουσία» στην πόλη μας, με προσφορά στον συνάνθρωπο, με όρεξη, διάθεση, νέες ιδέες και όραμα για τον Δήμο μας”, επισήμανε ο Θανάσης Βασιλόπουλος κατά την έναρξη της παρουσίασης των νέων υποψηφίων του.
“Μοιράζονται μαζί μας τις ίδιες ανησυχίες αλλά και τους ίδιους στόχους έχοντας στο επίκεντρο πάντα τους συμπολίτες μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας”, συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας ότι την Παρασκευή 16 Ιουνίου θα ακολουθήσει η παρουσίαση ακόμα μιας ομάδας υποψηφίων.

“Η αγάπη, το ενδιαφέρον, η στήριξη που καθημερινά λαμβάνουμε, μας γεμίζουν με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη και θέλω να δεσμευτώ προς όλους ότι ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε τη σκληρή καθημερινή εργασία για την πρόοδο της Καλαμάτας και των Κοινοτήτων μας.
Σήμερα, η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» καλωσορίζει στην οικογένειά της πέντε νέους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους τους: