Δημιουργική Πρωτοβουλία: Επίσκεψη Βασιλόπουλου στις Κοινότητες Μ. Μαντινείας και Λαιίκων και συζήτηση με πολίτες για θέματα καθημερινότητας, έργα υποδομών και πολεοδομικά

Την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» Θανάσης Βασιλόπουλος, μαζί με υποψηφίους επισκέφτηκαν τις Κοινότητες Μ. Μαντινείας και Λαιίκων, όπου συνομίλησαν με τους κατοίκους των περιοχών αυτών.

Συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τις Κοινότητες, με τα θέματα της καθημερινότητας, τα έργα υποδομών και τα πολεοδομικά να κυριαρχούν.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, ενημέρωσε για έργα και παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί αλλά και για τον σχεδιασμό που υπάρχει για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο, ενώ διανεμήθηκε το πρόγραμμα του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», που περιλαμβάνει 133 νέα έργα και δράσεις, 5+1 εμβληματικά έργα για το Δήμο και 10+1 έργα και πρωτοβουλίες που αφορούν το σύνολο των Κοινοτήτων.