Δήμος Καλαμάτας: Workshop – εκπαιδευτική συζήτηση για το σχολικό άγχος

Με θέμα το σχολικό άγχος θα πραγματοποιηθεί workshop – εκπαιδευτική συζήτηση την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και ώρα έναρξης 19:00, στο Φουαγιέ του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Καλαμάτας.

Θα υπάρξει συζήτηση για Σχολικό Άγχος (Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση), τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, για τη διαχείριση για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς καθώς και για τη συμβολή της διατροφής και της άθλησης στην εν λόγω εκπαιδευτική διαδικασία.

Συμμετέχουν η Αμαλία Διαμαντοπούλου, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, η Kατερίνα Ρέμη, Γενικός Οικογενειακός Γιατρός, η Αφροδίτη Λουκάκου, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και η Χριστίνα Πανταζοπούλου, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Το συντονισμό της συζήτησης θα έχει η Μαρία Αγγελή, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Επιχειρηματικότητας, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, Συγκοινωνιακού Έργου και Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Καλαμάτας, Δικηγόρος.