Γωγώ Μαστροκώστα: Τα σούπερ μίνι φορέματα και το hot ολόσωμο μαγιό που φόρεσε στην Πάρο

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊάνός Δέλλας είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι που φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή και τις στιγμές με την κόρη τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ σπάνιες οι κοινές τους φωτογραφίες, ενώ ακόμη πιο σπάνιες είναι οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Γωγώ Μαστροκώστα: Τα σούπερ μίνι φορέματα και το hot ολόσωμο μαγιό που φόρεσε στην Πάρο

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, η Γωγώ Μαστροκώστα επέστρεψε δυναμικά στα social media αυτό το καλοκαίρι και έχει δημοσιεύσει πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Πρώτος της σταθμός ήταν η Ίος, εκεί όπου την είδαμε να ποζάρει με αέρινο μίνι φόρεμα, ενώ ακολούθησε το ταξίδι στην Πάρο και συγκεκριμένα στη Νάουσα, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της.

Γωγώ Μαστροκώστα

Στο πλευρό της ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας με τον οποίο έχουν δημιουργήσει τη δική τους όμορφη οικογένεια με την κόρη τους, Βικτώρια.

Γωγώ Μαστροκώστα

Δυνατή και όμορφη η Γωγώ Μαστροκώστα φόρεσε τα μίνι φορέματα που αγαπά και πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Γωγώ Μαστροκώστα

Το απόγευμα της Κυριακής 20/8 η Γωγώ Μαστροκώστα προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με το πιο σέξι μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Γωγώ Μαστροκώστα

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα Likes έπεσαν βροχή, αποθεώνοντάς την για τις αναλογίες της αλλά δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι φάνηκε αρκετά αδυνατισμένη.

Γωγώ Μαστροκώστα