Γιούχτας-Καλαμάτα 1-1: Τρίτη σερί απώλεια για την “Μαύρη Θύελλα”

Σε ένα ισορροπημένο, σε γενικές γραμμές, παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ιεράπετρας, Γιούχτας και Καλαμάτα  μοιράστηκαν βαθμούς μετά το ισόπαλο 1-1.

Μπλόκο στην Κρήτη για την Καλαμάτα! Η ομάδα του Μάκη Χάβου είχε άλλη μία απώλεια, την τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, αφού έμεινε στο 1-1 στην έδρα του Γιούχτα και χάνει έδαφος στη μάχη της πρωτιάς και της ανόδου μιας και πλέον είναι σε απόσταση έξι βαθμών από την πρωτοπόρο Athens Kallithea. Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Γιούχτας παρέμεινε αήττητος στα εντός Κρήτης παιχνίδια του.

Το α’ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τον Γιούχτα να είναι πιο απειλητικός και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή της Καλαμάτας, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιο γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε υποτονικά με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο να δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές. Τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο εορτάζων Γιάννης Πασάς που με ωραίο πλασέ νίκησε τον πολύ καλό Πρινιωτάκη στο 67!
Το ματς πήρε φωτιά και στο 73′ ο Μπρους ισοφάρισε για τους γηπεδούχους με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στην συνέχεια το ματς έγινε σκληρό με πολλά φάουλ και κάρτες, αλλά με ελάχιστες φάσεις κυρίως από στημένα.
Ο Γιούχτας είχε μικρή υπεροχή, η Καλαμάτα έχασε μεγάλη φάση στο 95′ και το ματς έληξε ισόπαλο 1-1. Ένα αποτέλεσμα δίκαιο βάσει της εικόνας των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Και οι δύο ομάδες ζητούν πέναλτι για χέρι στη μεγάλη περιοχή.

Στην συνέχεια η Καλαμάτα είχε τον έλεγχο του αγώνα και πίεζε την αντίπαλη εστία, ωστόσο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Το φιλμ του αγώνα

7′ Ατομική προσπάθεια του Βρεττού, λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιαννίκογλου η μπάλα.

14′ Καλή στιγμή για τον Γιούχτα με κεφαλιά του Αλεξόπουλου μετά από κόρνερ

25′ Μακρινό σουτ του Τζανακάκη, ψηλά πάνω από την εστία της Καλαμάτας η μπάλα.

30′ Νέα καλή προσπάθεια από τον Βρεττού, βγάζει σε θέση βολής τον Φαζό που στέλνει την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια της Καλαμάτας.

35′ Φοβερή στιγμή για την Καλαμάτα με τον Γρίβα.

36′ Κεφαλιά του Γρίβα μετά από σέντρα του Τζανακάκη, με υπερένταση διώχνει ο Πρινιωτάκης.

67′ ΓΚΟΛ με τον Πασά! Προσπάθεια του Πασά από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Πρινιωτάκη για το 0-1!

70′ Ο Κωστούλας απομακρύνει πάνω στη γραμμή σουτ του Αλεξόπουλου. Πολύ καλή στιγμή για τον Γιούχτα.

74′ ΓΚΟΛ με τον Μπρους! Οι παίκτες του Γιούχτα παίζουν βόλεϊ στην περιοχή της Καλαμάτας. Ο Θεοδωράκης πιάνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ, απομακρύνει προσωρινά ο Γιαννίκογλου με τον Μπρούς να πιάνει νέα κεφαλιά και να κάνει το 1-1.

79′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Βρεττό, λίγο πάνω από την εστία της Καλαμάτας η μπάλα.

87′ Σουτ του Τάτου, η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς του Γιούχτα, νέο σουτ από τον Τζανακάκη, χωρίς τύχη…

90+5′ Μεγάλη στιγμή με τον Τάτο, φοβερή απόκρουση από τον Πρινωτάκη!

Κίτρινη: Πολυχρόνης (31′), Γελαδάρης (66′), Κορνηλάκης (81′), Τζανής (83′) / Κωστούλας (78′), Κάτσε (86′). Καλούσε γενικές γραμμές όλοι τους

Οι συνθέσεις:

Γιούχτας (Σουργιάς, 4-3-3): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Κορνηλάκης (82′ Τζανής), Φαζός (46′ λ.τρ. Θεοδωράκης), Κόλα, Κωστανάσιος (73′ Ροβίθης), Βρεττός, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Αλεξόπουλος (82′ Δασκαλάκης), Μπρους

Καλαμάτα (Χάβος, 4-2-3-1): Γιαννίκογλου, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Αρίμπας (62′ λ.τρ. Κωστούλας), Καρασαλίδης, Κάτσε, Κατάλντι, Τάτος, Πασάς, Ακόστα (81′ Κοζορώνης), Γρίβας (56′ Κωτσόπουλος).