Γ΄ Εθνική: ΑΟ Πυλίου Κω – ΑΟ Διαβολιτσίου 2-1, ήττα των νερατζούρι με δυο γκολ σ’ ένα τρίλεπτο

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο ΑΟ Διαβολιτσίου από τον ΑΟ Πυλίου Κω εκτός έδρας, που πήρε παράλληλα και την ρεβάνς για την ήττα στο πρώτο γύρο.

Ο ΑΟΔ δέχθηκε τα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε τέσσερα λεπτά αλλά βρήκε τα αποθέματα να μειώσει με τον πρώτο σκόρερ Κώστα Ηλιόπουλο αλλά το δεύτερο τέρμα που έψαχνε δεν ήρθε και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες και τον ΑΟΔ να πατά πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, στο 10′ έχασε μία τεράστια ευκαιρία με τον Ορλάντο.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 58′ με κεφαλιά του Χατζηβασίλη και στο 62′ ο Τουργαίδης με πλάσε να σημειώνει το 2-0.

Στο 73′ ο Ηλιόπουλος με δυνατό σουτ μείωσε σε 2-1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 80′ σουτ του Αρβανίτη, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, η μπάλα πέρασε άουτ.

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ: Τοπούζης, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Παναγιωτόπουλος, Κατσέλης, Χατζηνικολάου, Αποστολίδης, Μαυρόπουλος, Τουργαίδης, Κότζα, Βουκμάνοβιτς.

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης (60′ λ.τρ. Ανδρουτσόπουλος), Στραβάκος (46′ λ.τρ. Βέλλης), Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Δημητρίου, Μουλιάτος, Πάγια (70′ Ντελής), Πιτσιλής, Ορλάντο, Τσιγαρίδης (67′ Αρβανίτης), Ηλιόπουλος.

Τα αποτελέσματα του 4ου ομίλου

ΑΟ Πυλίου Κω – ΑΟ Διαβολιτσίου 2-1
Αιολικός – ΑΕ Μυκόνου 1-0
Ρόδος – Αίας Γαστούνης 4-0
Φοίνικας Νέας Επιδαύρου – Παναργειακός 0-0
Πανηλειακός – Ιάλυσος 0-4
Ερμιονίδα – ΑΠΣ Πάτραι 5-0
Πανιώνιος – Πανγυθεατικός 5-0