Βόμβα από ΕΡΤ, αποσύρεται από τα τηλεοπτικά της Super League 2

Μια δυσάρεστη έκπληξη προκύπτει για τις ΠΑΕ της Super League 2, καθώς η ΕΡΤ έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για την αποκάλυψη του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού έχει οδηγήσει στην απόφαση να σταματήσει η κάλυψη των αγώνων.

Κάτι που εφόσον τελικά συμβεί θα είναι σοβαρότατο πλήγμα για τα οικονομικά των ομάδων, αφού το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους προέρχεται από τα τηλεοπτικά.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια της πρώτης κίνησης που είχε αποφασίσει πριν από λίγες μέρες η ΕΡΤ να μην αποδώσει το μπόνους των 600.000 στις ΠΑΕ που κατετάγησαν μεταξύ της 1ης και της 4ης θέσης της βαθμολογίας και στους δύο ομίλους. Ανάμεσα στις ομάδες αυτά περιλαμβάνονται και τα Χανιά, τα οποία αναμένουν 40.000 ευρώ.

Με δεδομένο ότι η ΕΡΤ ήταν μέχρι τώρα ο μοναδικός ουσιαστικά χρηματοδότης του πρωταθλήματος μένει να φανεί τι θ’ ακολουθήσει! Σίγουρα πάντως πρόκειται για μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη.

Κατόπιν όλων αυτών, ο συγκεκριμένος κίνδυνος και γενικά οι σοβαρότατες εξελίξεις που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες είναι δεδομένο ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη σημερινή συνεδρίαση του συνεταιρισμού.