Βασικός στόχος του Ολυμπιακού ο Λοράν Μπλαν αλλά και ο Πάολο Σόουζα…

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την ήττα από τον Άρη και την απομάκρυνση του Κάρλος Κορμπεράν από τον πάγκο της ομάδας.

Οι Ερυθρόλευκοι κινούνται για να βρουν τον επόμενο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με τους Κολομβιανούς να συνδέουν τους Πειραιώτες με τον Λοράν Μπλαν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κολομβιανός δημοσιογράφος, Αντρές Μαρόκο, ο πολύπειρος προπονητής είναι ο βασικός στόχος της ομάδας.

Ακόμα, αναφέρει πως ο 56χρονος τεχνικός της γνωρίζει καλά τον Χάμες Ροντρίγκες, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη Αλ Ραγιάν, όντας κάτι που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Ο Μπλαν έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Μπορντό (2007-2010), Εθνική Γαλλίας (2010-2012) και Παρί Σεν Ζερμέν (2013-2016), προτού πάει στο Κατάρ, όπου έμεινε από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο.
Στο παλμαρέ του, έχει τέσσερα πρωταθλήματα Γαλλίας, πέντε League Cup, δύο Κύπελλα και πέντε Super Cup.

Και ο Πάολο Σόουζα στους υποψηφίους

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα Globo, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον πρώην προπονητή της Φλαμένγκο, Πάουλο Σόουζα, ο οποίος ωστόσο περιμένει τις εξελίξεις στη Γιουβέντους.

Από τη Βραζιλία προκύπτει ακόμη ένας υποψήφιος. Σύμφωνα με την Globo, οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον πρώην προπονητή της Φλαμένγκο, Πάουλο Σόουζα.

Το δημοσίευμα συμπληρώνει πως ο 52χρονος Πορτογάλος προπονητής περιμένει να δει τι θα συμβεί στην Ιταλία, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, εάν απολυθεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Το βιογραφικό του Σόουζα είναι βαρύ, με την τελευταία του δουλειά να είναι στη Φλαμένγκο. Έχει καθίσει σε πλήθος πάγκων. Ξεκίνησε από την Κ16 της Πορτογαλίας, ενώ συνέχισε ως βοηθός του Κεϊρός στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ακολούθως διατέλεσε προπονητής σε ΚΠΡ, Σουόνσι, Λέστερ, Βιντεότον, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βασιλεία, Φιορεντίνα, Τιάνζιν, Μπορντό και εθνικής Πολωνίας.