Αυτοκίνητο έπεσε στην Μαρίνα της Πύλου μ΄ ένα άτομο 37 ετών να ανασύρετε νεκρό

Τραγωδία στη Μαρίνα Πύλου σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός μετά από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα.

Ο άτυχος νέος ηλικίας 37 ετών ανασύρθηκε από την Μαρίνα της Πύλου, στην περιοχή κοντά στο λιμάνι, χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε πριν από λίγη ώρα ο θάνατος του.

Το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες (υπάρχουν μαρτυρίες για επικίνδυνη οδήγηση του 38χρονου) ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να εξετράπη της πορείας του από κακό χειρισμό του οδηγού και να βρέθηκε αναποδογυρισμένο στο νερό.

H πτώση του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε γύρω στις 7 μ.μ. το βράδυ, έγινε γρήγορα αντιληπτή από περαστικούς και άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και το ΕΚΑΒ για να ξεκινήσει η έρευνα.

Στελέχη του Λιμεναρχείου Πύλου που συντόνισαν την επιχείρηση ζήτησαν τη συνδρομή δύτη του Λιμενικού Σώματος ο οποίος θα επιχειρούσε για να δει πού βρισκόταν το όχημα και κάτω από ποιες συνθήκες χάθηκε η ζωή του άτυχου 37χρονου.

Σύμφωνα με αναφορές αυτόπτων μαρτύρων, η υπεράνθρωπη προσπάθεια του δύτη, που δεν είχε αρχικά μπουκάλες, ήταν ο εντοπισμός του οχήματος στο βυθό της “Μαρίνας” μέσα σε σκοτάδι και η ανεύρεση του αριθμού των ατόμων που ενδεχομένως θα ήταν επιβαίνοντες.

Η διάσωση του άτυχου νεαρού που βρέθηκε εγκλωβισμένος καθώς και το γεγονός ότι μόνο αυτός βρισκόταν στο αυτοκίνητο ολοκληρώθηκε μετά από περίπου μιάμιση ώρα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για το θάνατο του 37χρονου

Ενημερώθηκε, τις απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πύλου για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, εντός του λιμένα Πύλου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ενημερώθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύλου, το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και το Κέντρο Υγείας, καθώς και ιδιώτης δύτης.

Πραγματοποιήθηκαν προσπάθειες απεγκλωβισμού του οδηγού από στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ιδιώτη με αρνητικά αποτελέσματα.

Ο 37χρονος οδηγός του οχήματος απεγκλωβίστηκε από ιδιώτη δύτη και ανασύρθηκε με τη συνδρομή στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη ξηρά χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.Γερανοφόρο όχημα ανέλκυσε το Ι.Χ.Ε. όχημα, ενώ δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πύλου.