Αρκαδία: Νεκρός ο οδηγός του ΚΤΕΛ που έπαθε ανακοπή – Το λεωφορείο κρεμάστηκε στο γκρεμό

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 47χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ Αρκαδίας όταν χθες το βράδυ λίγο μετά τις 9 στο δρομολόγιο που πραγματοποιούσε από τα Λουτρά Ηραίας προς την Τρίπολη κοντά στα Λαγκάδια του Δήμου Γορτυνίας.

Να σημειωθεί ότι ο οδηγός όταν ένιωσε αδιαθεσία έκανε στην άκρη του δρόμου το λεωφορείο και κατέβηκε για λίγα λεπτά, όμως ανεβαίνοντας ξανά στην θέση του και βάζοντας μπροστά το όχημα έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα το λεωφορείο να εκτρέπεται της πορείας του και να κυλά προς τον γκρεμό σταματώντας στο χείλος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από ανθρώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του ο οποίος οφείλετε σε ανακοπή καρδιάς. Η μοναδική επιβάτης του λεωφορείου, η οποία υπέστη τρομερό σοκ, κατάφερε να βγει αφού πρώτα είχε θέσει εκτός λειτουργίας το όχημα και είχε ανοίξει την πίσω ηλεκτρική πόρτα ενώ στη συνέχεια κάλεσε άμεσα τις αρμόδιες αρχές για βοήθεια.

Ο 47χρονος οδηγός, είναι ο Μίμης Παναγιωτόπουλους ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Δημητσάνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του ΚΤΕΛ αλλά και οι φίλοι του που θα τον θυμούνται για την αγάπη του στη μουσική και στο δίσκους βινυλίου.