Απόφαση σοκ για την Μεσσηνία με την αναστολή λειτουργείας του “Παπαδοπούλειου” σε τρεις μήνες

Τίτλοι τέλους αναμένεται να μπουν στη λειτουργία του “Παπαδοπούλειου” Οίκου Φιλοξενίας Ηλικιωμένων, που από το 2016 βρίσκεται στα Κατσέικα με πρωτοβουλία του προσφάτως αποθανόντος Σταύρου Παπαδόπουλου.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται κατά τα φαινόμενα ως αλυσιδωτή αντίδραση μετά τον θάνατο του επί δεκαετίες δραστήριου Καλαματιανού επιχειρηματία ανατρέποντας σε μεγάλο βαθμό τα τοπικά δεδομένα στο επίπεδο της φιλοξενίας ηλικιωμένων σε μία δομή με δεκάδες εργαζόμενους και συνεργάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες οι υπεύθυνοι της δομής ενημέρωσαν το προσωπικό, ότι το “Παπαδοπούλειο” θα πάψει να λειτουργεί σε 3 μήνες. Και αυτό για να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους 40 φιλοξενούμενους και στις οικογένειές τους να δουν πού θα μπορούν να φιλοξενηθούν από εδώ και πέρα.

Ο “Παπαδοπούλειος” Οίκος Φιλοξενίας Ηλικιωμένων είχε εγκαινιαστεί στις 22 Μαρτίου 2016 προσφέροντας σε εκατοντάδες ηλικιωμένους φιλοξενία σε ξενοδοχειακές συνθήκες 5 αστέρων σε άνετους και πολυτελείς κοινόχρηστους εσωτερικούς και περιβάλλοντες χώρους.