Απόσυρση Σπυρόπουλου από την κούρσα διαδοχής του Δήμου Μεσσήνης

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για δήμαρχος Μεσσήνης ανακοίνωσε ο εκπαιδευτικός Γιώργος Σπυρόπουλος.

O κ. Σπυρόπουλος είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο Μεσσήνης από τις 2 Μαΐου 2022.

Αναλυτικά η δήλωση απόσυρσης υποψηφιότητας του Γιώργου Σπυρόπουλου:

“Μένοντας σταθερός στις δημοκρατικές μου αρχές  και διατηρώντας το ίδιο ακέραιο  πολιτικό ήθος, είμαι υποχρεωμένος να ανακοινώσω την απόφασή μου για απόσυρση της υποψηφιότητάς μου από τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Μεσσήνης. Πολιτικά παιχνίδια και παλαιοκομματικές αντιλήψεις που  μετατρέπουν τον δίκαιο προεκλογικό αγώνα σε παιχνίδι ρεβανσισμού με βρίσκουν εντελώς αντίθετο.

Ωστόσο, θεωρώ βαθύτατη υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω από καρδιάς,

Αρχικά, τις και τους άμεσους συνεργάτες μου, καθώς και την καθεμιά και τον καθένα από εσάς που με εμπιστευτήκατε και αποφασίσατε να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου.

Επίσης, όλες και όλους, τις φίλες και τους φίλους, που όλο αυτό το διάστημα μου εκμυστηρευτήκατε  τα προβλήματα της περιοχής σας και προβληματιστήκατε  μαζί μου για την επίλυσή τους.

Τέλος,  τις και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που μοιράστηκα μαζί τους τα όνειρα και τις προσδοκίες για έναν ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο Δήμο Μεσσήνης.

Μπορώ, έχοντας φυσικά την ευθύνη των λεγομένων μου, να σας διαβεβαιώσω, ως οφείλω, πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για καλύτερες μέρες και ποιοτικότερο πολιτικό βίο στο Δήμο μας.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Θ. Σπυρόπουλος,
MSc Μαθηματικών, MSc Οικονομικών, MSc Πληροφορικής”