Ανακοινώθηκε από την Φλουμινένσε ο Μαρσέλο

Στη Βραζιλία και στη Φλουμινένσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μαρσέλο. 

Μετά από τον Ολυμπιακό, ο Μαρσέλο επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από 16 χρόνια για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, με την Φλουμινένσε να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο Βραζιλιάνος μύθος της Ρεάλ Μαδρίτης έλυσε πριν από λίγες ημέρες το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και επέστρεψε στην ομάδα που είχε ξεκινήσει το ποδόσφαιρο. 

Ο Βραζιλιάνος θρύλος κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του με την Ρεάλ στα 15 χρόνια παρουσίας του στην Μαδρίτη (έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους με τη φανέλα της βασίλισσας) και τους τελευταίους μήνες βρέθηκε στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού (10 συμμετοχές – 3 γκολ), με τον 34χρονο αριστερό μπακ να λύνει πριν λίγες ημέρες το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας και να επαναπατρίζεται.

Όχι μάλιστα για οποιαδήποτε ομάδα αλλά για την Φλουμινένσε, με την “Φλου” να ανακοινώνει τη συμφωνία μαζί του το απόγευμα της Παρασκευής και να τον παρουσιάζει με τη φανέλα της στους λογαριασμούς της στα social media, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με τη φράση “Η ώρα της επιστροφής έφτασε”.

Ο Μαρσέλο ξεκίνησε το 2002 από την Ακαδημία της Φλουμινένσε και έπαιξε στην πρώτη ομάδα από το 2005 έως το 2007 πριν πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Όπως αναφέρει η “Globo Esporte”, το συμβόλαιο του Μαρσέλο με την Φλουμινένσε θα έχει ισχύ το 2023, με τον Βραζιλιάνο θρύλο να έχει να επιδείξει 6 γκολ και 3 ασίστ σε 40 εμφανίσεις του με την “Φλου” στην πρώτη του θητεία, πριν πουληθεί τον Ιανουάριο του 2007 στην Ρεάλ έναντι ενός ποσού κοντά στα 9 εκατομμύρια ευρώ.

“Ονειρευόμουν πολλά χρόνια να επιστρέψω στις ρίζες μου”

Ο Βραζιλιάνος σταρ, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση πως ήταν επιθυμία πολλών χρόνων να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά και τη Φλουμινένσε.

“Είναι ακόμη δύσκολο να εκφράσω τι αντιπροσωπεύει αυτή η στιγμή για μένα. Είναι πολλά χρόνια που ονειρεύομαι να επιστρέψω στις ρίζες μου, στην ομάδα που με ωρίμασε και μου έμαθε αυτά που ξέρω για το ποδόσφαιρο”, είπε ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού.