“Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Κέντρου Αποκατάστασης Διάπλαση Α.Ε. σε σχέση με συκοφαντικό δημοσίευμα”

Η εταιρεία «Διάπλαση Α.Ε.» ανακοινώνει τα εξής:

«Το Κέντρο Αποκατάστασης «Διάπλαση» και ένας εκ των μετόχων της δέχθηκε σήμερα συκοφαντικό και ψευδές δημοσίευμα από λαθρόβιο και περιθωριακό «έντυπο», που εξειδικεύεται στην δολοφονία χαρακτήρων και κινείται στα λασπόνερα. Το σχετικό δημοσίευμα έγινε από έναν τύπο που τον φτύνει καθημερινά κάθε νοήμων και συνειδητοποιημένος πολίτης για όσα λέει και όσα γράφει. Η “Διάπλαση” δέχθηκε αυτό το χτύπημα διότι μέτοχοι της δραστηριοποιούνται και στον χώρο των εκτυπώσεων. Η εταιρεία που εκτυπώνει μεγάλο αριθμό Αθηναϊκών και Επαρχιακών εφημερίδων πάνω από 15 χρόνια, εκτύπωνε μέχρι και πριν μερικούς μήνες και την εφημερίδα Μακελειό.

Με εξώδικο που εστάλη στην εν λόγω «εφημερίδα» από την εταιρεία των εκτυπώσεων εκφράστηκε στην κρυπτόμενη ηγεσία της η διαφωνία για τα κατάπτυστα δημοσιεύματα της. Παράλληλα της ζητήθηκε αύξηση της τιμής για την εκτύπωση της εφημερίδας, όπως ζητήθηκε από την εταιρεία που κάνει τις εκτυπώσεις, από όλους τους ιδιοκτήτες των εφημερίδων που εξυπηρετεί, λόγω των τεράστιων αυξήσεων, τόσο των πρώτων υλών όσο και του ενεργειακού κόστους. Για την αύξηση αυτή, η εταιρεία που εκτυπώνει τις εφημερίδες ήρθε σε συνεννόηση με όλους τους εκδότες. Εξαίρεση αποτέλεσε η «εφημερίδα» Μακελειό.

Ο τύπος που εμφανίζεται ότι την εκπροσωπεί «δημοσιογραφικά» διαμήνυσε στην εταιρεία των εκτυπώσεων, ότι αν του γίνει αύξηση της τιμής θα επιτεθεί στην “Διάπλαση” για να πλήξει τους κοινούς μετόχους των δύο εταιρειών. Η απειλή δεν «έπιασε» και του ζητήθηκε με εξώδικο να βρει άλλο πιεστήριο. Του δόθηκε δε αρκετός χρόνος για μην κινδυνεύσει η κυκλοφορία της «εφημερίδας» του. Η συνεργασία έληξε με ανεξόφλητο χρέος πολλών χιλιάδων ευρώ που άφησε πίσω του ο εν λόγω τύπος από τις εκτυπώσεις. Εκτός από λασπολόγος είναι και μπαταχτσής.

Με το δημοσίευμα στην «εφημερίδα» εναντίον του Κέντρου Αποκατάστασης «Διάπλαση» και ενός εκ των μετόχων, πραγματοποίησε την απειλή του σκορπώντας λάσπη, όπως καθημερινά συνηθίζει. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι η «Διάπλαση», που έχει καταξιωθεί με τις υπηρεσίες αποκατάστασης που έχει προσφέρει σε χιλιάδες ασθενείς από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη, «εκτέλεσε» ασθενή διότι ήταν λέει χρηματοδότης της χούντας των συνταγματαρχών, την οποία ονομάζει «επανάσταση». Ο εν λόγω υπερήλικας ασθενής νοσηλεύθηκε στην Διάπλαση με σοβαρά νοσήματα, απ’ όπου και διεκομίσθει. Διαβάστε το άρθρο εδώ

Επίσης αναφέρει ψευδώς ότι η «Διάπλαση» δεν έχει δημοσιεύσει ισολογισμούς από το 2014, ενώ με μία απλή αναζήτηση στο ΓΕΜΗ φαίνεται ότι όλοι οι ισολογισμοί έχουν δημοσιευθεί νόμιμα και εμπρόθεσμα.

Όσο για τους ψευδείς ισχυρισμούς για «χρυσές» επιδοτήσεις και εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις παρέλκει να αναφέρουμε ότι είναι παντελώς ψευδείς και ανυπόστατες και μόνο σκοπό έχουν να πλήξουν την επαγγελματική υπόσταση της «Διάπλασης» και των μετόχων της.

Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη όπως συμβαίνει για όλους αυτούς τους πανάθλιους τύπους που βρωμίζουν με την ύπαρξη τους τον τόπο που πατάνε, οι οποίοι μάλιστα δεν έχουν ούτε καν το θάρρος ανάληψης των ευθυνών τους, καλυπτόμενοι πίσω από υπερήλικες διαχειριστές».