Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet

Στην αναβολή των δυο ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος προχώρησε η ΕΠΟ, μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη. Η χώρα έχει βυθιστεί σε εθνικό πένθος και όπως είναι λογικό οι αγώνες Κυπέλλου Novibet αναβλήθηκαν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος και όπως είναι λογικό, αυτές τις ώρες, ο αθλητισμός και οτιδήποτε άλλο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και λογικό ήταν να υπάρχει η σκέψη τόσο σε κυβερνητικό επίπεδο όσο και στις Ομοσπονδίες να υπάρξει αναβολή τόσο των αγώνων Κυπέλλου Novibet: Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Λαμία-ΠΑΟΚ όσο και σε οποιαδήποτε άλλη αθλητική δραστηριότητα.

Πλέον, η ΕΠΟ καλείται να βρει νέες ημερομηνίες, για τη διεξαγωγή του επαναληπτικού ημιτελικού, μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”, καθώς επίσης και για την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση του γηπέδου “Αθ. Διάκος” αναβάλλεται για δεύτερη φορά, καθώς αρχικά ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου, όμως τότε αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Με απόφαση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτη Μπαλτάκου μετά από σχετική επικοινωνία με την κυβέρνηση, οι σημερινοί αγώνες κυπέλλου αναβάλλονται.