Αθανασόπουλος: Μήνυμα νίκης με την παρουσία τους έστειλαν οι ετεροδημότες της Αθήνας

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι ετεροδημότες της Αθήνας στον Δήμαρχο Μεσσήνης και εκ νέου υποψήφιο Γιώργο Αθανασόπουλο, χθες Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Crowne Plaza. Η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Δημάρχου Μεσσήνης ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δίνοντας μήνυμα νίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.  

Ο κ. Αθανασόπουλος, εξέφρασε τη χαρά του για τη δυναμική παρουσία του κόσμου και επεσήμανε το αδιάλειπτο ενδιαφέρον των ετεροδημοτών όλα αυτά τα χρόνια για τον Δήμο Μεσσήνης και την ενεργή και αποτελεσματική συμμετοχή τους όπου χρειάστηκε. Δεσμεύτηκε να ανταποδώσει την εμπιστοσύνης τους με έργα που θα αλλάξουν το τόπο μας και τους κάλεσε να βρίσκονται δίπλα του αρωγοί και συμπαραστάτες και να συμβάλλουν με την εμπειρία τους προς αυτόν το σκοπό.

Δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι ο τόπος μας έχει αναδείξει σημαντικές προσωπικότητες των γραμμάτων, των τεχνών, του πολιτισμού, της δημόσιας διοίκησης και της νομικής, γεγονός που ενισχύει την υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε χώρους που θα ενθαρρύνουν τη συμμετοχή και την αλληλεπίδραση των πολιτών.