Ένας 14χρονος μαχαίρωσε με σουγιά συμμαθητή του στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Μεσσήνης (vid)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοσχολικής βίας έρχεται να προστεθεί στην λίστα αντίστοιχων γεγονότων των τελευταίων ημερών. Μόνο που εδώ φαίνεται να ξεφεύγει το πράγμα αφού σήμερα το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης ένας 14χρονος μαθητής για άγνωστη ακόμη αιτία, τραυμάτισε με σουγιά συμμαθητή του…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας το περιστατικό έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του σχολείου όταν οι δυο μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει από την τσέπη του έναν αναδιπλούμενο σουγιά και να τραυματίσει τον συμμαθητή του στον δεξιό μηρό.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας από τον πατέρα του αφού είχαν προηγουμένως ειδοποιηθεί οι γονείς του που έτυχε να διαμένουν πλησίον του σχολείου και έσπευσαν αμέσως να δουν τι έχει συμβεί, του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια και χρειάστηκε να κάνει ράμματα πριν κριθεί από τους θεράποντες γιατρούς ότι μπορεί να φύγει.

Ο 14χρονος μαθητής που τραυμάτισε τον συμμαθητή του και οι γονείς του αφού συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέως και θα οριστεί δικάσιμος.

Η μητέρα 32χρονών και ο πατέρας 37 ετών συνελήφθησαν με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου και ο 14χρονος μαθητής για επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και για παραβίαση του νόμου περί όπλων.