Ένας Έλληνας στο Hollywοod !!!

Ας ‘’κλέψουμε’’  λίγο τη δόξα για μια ακόμα μεγάλη επιτυχία ενός Έλληνα που διαπρέπει στο εξωτερικό και ας μας επιτρέψει να χαρούμε όσο κι αυτός. Ο  λόγος γα τον Γιώργο Λάνθιμο που μετά και τα 4 Όσκαρ της ταινίας του,  θεωρείται από πολλούς the next big thing στο λαμπερό κόσμο του κινηματογράφου σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο.

Συγχαρητήρια !!!

Η Bella Baxter είναι η ηρωίδα-πρωταγωνίστρια στο ‘’Poor things’’ του Γιώργου Λάνθιμου και η Έμα Στόουν που την ενσαρκώνει η μεγάλη νικήτρια με Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου στη μεγαλύτερη γιορτή της κινηματογραφικής βιομηχανίας στο Χόλυγουντ.

Στα δικά μας …

Για όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη (ομοφοβική επίθεση) , ας ψάξουμε όλοι τι και ποιος τροφοδοτεί τη βία σε οποιοδήποτε επίπεδο. Αλλιώς για τα χειρότερα που ίσως έρθουν, μην πέσουμε από τα σύννεφα.

Πολλή φασαρία για το ‘’Ζάρι’’, το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision. Ιδίως από αυτούς που ακούνε όλη μέρα Όπερα και Χατζηδάκη.  Take it easy… κι εμένα δεν μου άρεσε αλλά δεν κάνω έτσι !

Έρχονται τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια με τον νέο νόμο. Μιλάμε για άλλο level, μόνο που αν έρθει και κανένα σοβαρό – που δεν έχει πάει πουθενά αλλού – θα χρειάζεσαι κάπου 40 χιλιάρικα το χρόνο για δίδακτρα. Πλερώνεις – μορφώνεσαι high class.

Θεματικός τουρισμός, yes ! Καταδυτικό πάρκo, yes ! 2 Ολυμπιάδες πριν κάτι ψιθυρίστηκε… και τι είναι 8 χρόνια καθυστέρηση μπροστά στην αιωνιότητα;

Λίγο παλιό αλλά καλό… Πόσα τοστ έφαγες σήμερα; Ναι αλλά η Ελληνίδα μάνα είναι περήφανη για τις φρεγάτες και ως άλλη Μπουμπουλίνα παίρνει τελέφωνο τόνε που ψήφισε,  νάρθει ο γιός της στο πιο κοντινό στρατόπεδο.

_Εσύ που διαβάζεις μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει  ‘’Σύνδρομο της Στοκχόλμης’’; _Δεν έχω φτάσει ακόμα προφίσενσυ… ακόμα λόουερ είμαι _Μήπως ξέρεις τουλάχιστον τι σημαίνει μπιφ; _ Αναλόγως πως το γράφεις _ Ξέρω γω,  εγώ  μόνο το ακούω _ Βόδι _ Mε είπες βόδι; _ Όχι ρε, σου εξήγησα αυτό που με ρώτησες

Το ‘’πενηνταράκι’’ που σκέφτονται να βάλουν χαράτσι οι τράπεζες, υπολογίζεται ότι θα τους φέρνει κέρδη 1 δις ευρώ το χρόνο… και τι παίρνεις με 0,50 λεπτά; ούτε τσίχλα μωρέ, χαλάλι τους…

Quiz …  ποια κοσμική των Αθηνών είπε πως  ‘’δεν αποδέχομαι τον όρο sex symbol ’’ ; ούτε κι εμείς εδώ που τα λέμε αλλά who cares ?

Καρναβάλια σε όλη την Ελλάδα. Αποσυμπίεση από τη δύσκολη καθημερινότητα για πάρα πολύ κόσμο και ευκαιρία για απόδραση από τα μεγάλα αστικά κέντρα. Καλώς να μας έρθουν και επισκέπτες στην Καλαμάτα και τη Μεσσηνία μας.

Μέχρι το επόμενο ΜΟΝΙΤΟΡ να είστε καλά… και μην ξεχνάτε το ραδιοφωνικό μας  ραντεβού, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (11.οο – 14.οο) στο focus radio 99.6 και στο διαδίκτυο focus radio.gr

Stay tuned …