Έναρξη των προετοιμασιών για το Καλαματιανό Καρναβάλι 2024 – Δηλώστε συμμετοχή εδώ!!!

Ξεκίνησαν σιγά σιγά οι προετοιμασίες για το 11o Καλαματιανό Καρναβάλι 2024. Ήδη, χθες το απόγευμα, έγινε η πρώτη συνάντηση που οργάνωσε η ΦΑΡΙΣ, προκειμένου να ανοίξει η συζήτηση για το φετινό καρναβάλι, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Η επίσημη σελίδα του Καλαματιανού Καρναβαλιού στο facebook προτρέπει ντόπιους και επισκέπτες να λάβουν μέρος στο θεσμό της πόλης, ύστερα από την επιτυχημένη από πλευράς συμμετοχής κόσμου περσινή διοργάνωση με τίτλο “Special_Edition”. “Αγαπημένοι φίλοι μας και καρναβαλιστές, από σήμερα μπορείτε να δηλώνετε το πλήρωμά σας!!

Συμπληρώστε την αίτηση στο kalamatianokarnavali.gr
Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο πάρτι της πόλης μας!!
Ζήσε αξέχαστες στιγμές, χορό, συναυλίες, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Στη συζήτηση, που έγινε στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας, συμμετείχαν: καρναβαλική επιτροπή, εκπρόσωποι φορέων, καθώς και εθελοντές και φίλοι του καρναβαλιού, προκειμένου να γίνει ένας πρώτος σχεδιασμός και να υπάρξει συμμετοχή στις εκδηλώσεις των Αποκριών.

Θα ακολουθήσει και αύριο Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, συνάντηση και πάλι στον ίδιο χώρο, στις 3 το μεσημέρι, για την ομάδα της Καρναβαλικής Επιτροπής και τους εθελοντές που επιθυμούν να ενταχθούν στις ομάδες εργασίας. Το σίγουρο πάντως είναι ότι επιστρέφει το Deja vu, το show τραγουδιού και μιμήσεων, που στέφθηκε με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ:

Καλαματιανό Καρναβάλι